Ursula Udras (38) julges oma elus teha kannapöörde ja sulges sel suvel oma raamatupidamisfirma, sest tundis, et panustab energiat valesti. Nüüd tegeleb naine vaid sellega, mis teda tõeliselt huvitab, ehk sisemise hingeavaruse tundmaõppimisega, kirjutab ajakiri Naised.

“Meie vaimne tee algab juba lapsepõlvest. Osal lastel alateadlikult, osal teadlikult. Mina olen lapsepõlvest peale huvitunud nii-öelda teistsugustest asjadest,” tunnistab välimuselt veidi indiaanipärasena mõjuv Ursula.

“Lugesin või otsisin raamatutest tagamaid, miks asjad on maailmas nii, nagu need on. Siis tekkis võimalus minna koos sõbrannaga ühe sensitiivi juurde. Sõbranna mees oli jäänud uppunud Estonia peale, sõbranna läks sensitiivi juurde küsima, kas mees on elus või mitte. Läksin kaasa. Aga nii kui sensitiiv mulle selja taha tuli, läks mul süda pahaks,” kirjeldab ta esimest vaimse ülitundlikkuse kogemust.

See oli ka esimene müstiline kogemus Ursula elus. Ta istus diivanil, kuid hing vaatas seda, mis toimus, kõrgemalt. “Olin nagu kosmoses, aga järsku kukkusin kehasse tagasi,” kirjeldab ta kohtumisel kogetut. “Sellest kogemusest olin nädal aega oimetu. Tekkis aimdus, et energia liigutamisega võib inimese sees palju muuta.”