Festivali HOMMIK (20.10.2011 – 03.11.2011 ) fookuses on noored, nende mõtted ja nende kompromissitu loov jõud. Festival tekitab keskkonna, kus toimuvad  töötoad koos nendes õpitu ettenäitamisega, etendused, vestlusringid, filmiõhtud, peod. 
 
Salme Kultuurikeskuses saab näha Belgia koreograafide ühenduse KabinetK Kompanii suurt tähelepanu pälvinud lavastust “Unfold”, mis räägib noorte mõtetest, igatsusest, millekski saamisest, üksteise mittemõistmisest ja õnnelik olemisest.

Rootsi koreograaf Dorte Olesen toob Eestisse oma Euroopas tuuritava projekti, mis meil kannab nime “Tehtud Eestis”. Koreograaf astub dialoogi kohalike noortega ja see, mis hakkab sündima laval, võib olla väga raju, kuid aus.

Eesti koreograafide töödest esietendub Kaja Lindali “Tagasi reaalsusesse”, mis on sündinud teismeliste unenägude põhjal ja mida esitatakse kooliruumides. “Tagasi reaalsusesse”
 
Lavale jõuavad veel lavastused: Teet Kask “Exitus”, Laura Kvelstein ja Mihkel Ernits “Tüdrukurüblik” ja Renate Valme “Nii valge süda”.

 
Müügil nii etenduste üksikpiletid kui ka festivali pass.
 
Sooduspilet kehtib lapsele alates 5 a., õpilasele, üliõpilasele ja pensionärile koos soodustust tõendava dokumendiga (nõutav kohapeal).
 Lapsele kuni 5 a. on sissepääs tasuta, juhul kui istub piletiga saatja süles.
 Soovitatav vanus: alates 13 a.
 Invaliidile ja invaliidi saatjale on sissepääs tasuta (kohapeal esitada tõendav dokumendt).
 
Piletid müügil ka enne algust kohapeal.
 Sissepääs avatakse 55 min enne algust.
 Kestus 25 min (ilma vaheajata).
 Fotoaparaat, kaamera – ei ole lubatud.
 

Ürituse lingid: http://www.stu.ee/hommik