Abikaasa truudusetus on Demi Moore’d sügavalt haavanud. Aastaid karsklasena elanud näitlejatar kaotab kilo kilo järel ja on uuesti alkoholi tarbima hakanud. “Ta on hirmuäratavalt peenike,” ütleb allikas.

Kaks nädalat tagasi plahvatas Hollywoodis pommuudis Ashton Kutcher‘i (33) seksiseiklustest, mis sai veelgi hoogu juurde pärast seda, kui 23 aastane üliõpilane Sara Leal meediale näitlejaga veedetud ööst meelsasti pajatas. Star Magazine, kus uudis esimesena ilmus, tuli alles hiljuti välja uute piltidega San Diegos veedetud kuumast ööst.

Sõprade sõnul on Demi Moore (48) elu muutunud põrguks ja ta on uuesti jooma hakanud. “Ta pole aastakümneid joonud, kuid nüüd on olukord halvenenud,” ütleb allikas ajakirjale Life and Style.

Nagu paljudel teistel selle põlvkonna näitlejatel, on ka Demi Moore’l olnud alkoholiga probleeme ja 80-ndatel aastatel oli ta sunnitud abi otsima võõrutuskliinikust. Peale selle võtab ta tohutu kirusega kaalust alla ja kaalub nüüd oma 165 cm pikkuse juures kõigest 44 kilo. “Ta on hirmuäratavalt peenike. Ta puusaluud paistavad välja. Isegi Jennifer Aniston näeb tema kõrval suur välja,” ütleb allikas.

Nii Demi kui Ashton kannavad sõrmes abielusõrmust, kuid abielu ei kestvat enam kaua. Reedel võttis Demi Moore ühendust lahutusadvokaadiga. “See on suur ja väga raske otsus, kuid usaldus Ashton’i vastu on purunenud,” kirjutab Daily Mail. “Ta püüdis meeleheitlikult abielu päästa, kuid ei näinud mingit väljapääsu.”