Kuna ma olen juba tükk aega suurel positiivsuse lainel, siis tahan teiegagi jagada emotsioone eilsest tantsusaatest. Minu meelest oli see fantastiline! Kostüümid olid kaunid, eriti meeldis Kati Tootsi linasest riidest maani kaunite tikanditega kleit (Olga Kosmina tehtud) ning saatejuht Liina Randpere kaunis kleit (Tiina Talumehe tehtud). Viimasel oleks küll ehk seda musta pitsi-sitsi alt vähemaks võtnud aga siiski… Mõlemaid sooviks endale, kahtlemata… ;)

Tavaliselt vaatan ma seda saadet pisteliselt aga eile meeldis see kohe väga. Eriti Andres Anvelt’i ja Kristina Tennokese etteaste. See oli võib-olla tantsu “tehnoloogiliselt” kõige nõrgem, kuid emotsioonidelt kõige südamlikum, minu jaoks. Läbi ekraani oli isegi nende positiivset energiat tunda. Super!!! Anvelt meenutas natuke Dag Hartelius‘t, kes ka tantsis natuke “kohmakalt” aga see-eest mõjus tõeliselt siira ja armsana.

 


Kristina Tennokese ja Andres Anvelt

Samuti meeldisid mulle mõned pilgud — näiteks see, kuidas Allar Levandi oma naist vaatas, pilk täis armastust (kaamera mees on tabanud õige hetke!); kuidas Kärt Anvelt oma mehele kaasa elas, silmad pildusid lausa sädemeid; Kati Tootsi suur ja siiras rõõm, et seekordne saade nii tublid punktid tõi. Noh jah, see eel-jutt raskest lapsepõlvest (mille üle ma küll mingil juhul nalja visata ei taha, sest kahjuks väga paljudel ongi väga raske lapsepõlv ning Kati on ka kindlasti väga tubli olnud, et oma raskest lapsepõlvest nii tugeva naisena on suutnud väljuda aga…), see läks minu jaoks selles kontekstis veidi imalaks, tundus natukene pingutatud haletsuse otsimisena enne häälte jagamist. Võib-olla ei meeldinud see osa ka seetõttu, et seda juttu oleme korduvalt ja korduvalt kuulnud: küll näinud tuhkatriinu pilte, küll lugenud sellest, et ta “ülla-ülla” ise oma last hoiab ja kodus isegi koristab ja muru niidab…  :)

Häiris ka miskipärast püssiga “Tiigrikutsu” esitlus — nagu ka Vilja Savisaar-Toomast ütles, usun, et see oleks võinud olemata olla.  Samas on selle aasta uus tantsija Emma-Leena Koger väga hea valik — väga ilus tüdruk ning hea vaheldus juba tuntud nägudele.

Väga positiivsena mõjus ka Ott-Sander Palm — ma olen valmis kihla vedama, et ta on oma kaunist tantsupartner’ist Getter Jaanist sügavalt sisse võetud :)

Tugevat sädet oli minu meelest ka Jan Uuspõllu ja Aleksandra Žeregelja etteastes. Tõesti tore oli viimast saadet vaadata!

Kahju küll, et esimene paar juba lahkuma pidi aga eks selline ole saate formaat. Põhiline on ju siiski see, et kõik tantsusaates osalejad pühedavad oma vaba aega heategevusele! Head saate teha ka teie, kui hääletate oma lemmikute poolt!

900 7901 Anna Levandi, Mairold Millert
900 7902 Andres Anvelt, Kristina Tennokese
900 7903 Kati Toots, Marko Kiigajaan
900 7904 Jan Uuspõld, Aleksandra Žeregelja
900 7905 Getter Jaani, Ott-Sander Palm
900 7906 Stig Rästa, Karina Vesman
900 7908 Ott Väli, Emma-Leena Koger

 

Kel saade nägemata jäi, saab seda vaadata siit: