Eesti tüdruku Katri Käsperi saatis Las Vegases pühapäeval algavale naiste sportliku pokkeri MM-ile Eestit esindama maailma suurim pokkerisait PokerStars.

“Eestis on kümneid tuhandeid pokkeriharrastajaid ning meie kindel soov on aidata parematel neist läbi murda ka rahvusvahelisel areenil,” selgitas 19 miljoni kasutajaga maailma tunnustatuima pokkerisaidi PokesrStarsi Baltimaade turundusjuht Tomas Larsson. Baltimaadest sõitis koos 28-aastase eestlannaga PokerStarsi toetusel Las Vegases toimuvatele sportliku pokkeri maailmameistrivõistlustele ka Läti esindaja Ance Laganovska, vahendab PockerStars.

“Kuigi MM-i tase on kindlasti tugev, peaks ainult naiste konkurentsis edukas esinemine olema täiesti jõukohane. Samas on nii suure osalejate arvuga turniiril lisaks oskustele vaja ka omajagu õnne,” arutles Katri Käsper, kelle senised paremad suurturniiride kohad pärinevad peamiselt just PokerSarsi mängukeskkonnas toimunud turniiridelt. Las Vegase ja MM-i muljeid lubab Katri vahendada ka värskelt loodud pokkeriblogis.

Sportliku pokkeri naiste MM algab Las Vegases sel pühapäeval, 7. juuni keskpäeval ehk siinse aja järgi kell kümme õhtul. Kokku kestab turniir kolm päeva. Katri jõudis Las Vegasesse reede õhtul ning ta usub, et ajavahega harjumine ei tohiks suureks probleemiks kujuneda. “Vegase kogemus on mul varasematest aastatest olemas ning paar päeva peaks oludega harjumiseks täiesti piisav olema,” tõdes Katri ning lisas, et pokkeriturniir on niikuinii omaette katsumus, kuna üks võistluspäev võib kesta 12 ja enamgi tundi järjest.

World Series of Poker (WSOP) toimub Las Vegases juba 40. korda ning kokku toimub 56 erinevat tiitlivõistlust, WSOP peavõiduga traditsiooniliselt kaasas käiv tšempioni käevõru on pokkerimaailma hinnatuim autasu. Eelmisel aastal osales 1190 mängijat ning ka sel korral ootavad korraldajad osalema üle tuhane mängija. Eelmise aasta turniiri võitja ehk valitsev naiste maailmameister on USA-d esindav elukutseline pokkerimängija Svetlana Gromenkova.

Lisainfo pokkeri MM-i kohta: www.worldseriesofpoker.com
Katri Käsperi pokkeriblogi: SIIN