Andekas võistlustantsija Emma-Leena Koger (18) on võtnud endale ette põneva väljakutse: õpetada sadade tuhandete televaatajate silme all tantsima oma ühiskonnaõpetuse õpetaja. “Ta kuulab mind korralikult,” ütleb ta oma õpilase kiituseks, kirjutab ajakiri Naised.

Pühapäeval alanud saates “Tantsud tähtedega” asus Emma-Leena koos oma partneri Ott Väliga võistlustulle. Südika ja kogenud tantsijana tunnistab Emma-Leena, et oli siiski enne esitust pabinas.

“Esimene proov oli kõige närvilisem. Värisesin, nagu mind ennast oleks õpetatud,” meenutab ta. “Kui pärast inimesed saali ilmusid, tuli mulle õige tunne sisse. Ei saa ju närvi välja näidata.”

Mis ajas siis pabinasse nii kogenud tantsija nagu Emma-Leena, kes on võtnud osa ka mitmetest võistlustantsu maailmameistrivõistlustest? “Standardis on meespartner oluline, tema paneb paari liikuma. Mina pean kõik meespartnerile selgeks õpetama ja kartsin, kuidas see välja tuleb,” selgitab neiu ja lisab, et tants tuli välja küll. “Meie jäime kõigega väga rahule.”


Emma-Leena Koger ja Ott Väli (Foto: Kanal2)