Selleks, et saavutada täiuslik figuur ning terve keha ja vaim – toitu õigesti ja katsu vältida halbu e-aineid.
E-ainete klssifikatsioon:
E100-199 gruppi kuuluvad ained on toiduvärvid E200-299 gruppi kuuluvad säilitusained E300-399 gruppi kuuluvad antioküdandid E200-499 gruppi kuuluvad emulgaatorid ja stabilisaatorid E500- muud lisaained nagu näiteks maitsetugevdaja E621 ja E951- aspartaam (magusaine).
Tallinna Tehnikaülikooli Toiduainete instituudi direktor, professor Raivo Vokk rõhutab aga, et üldse mitte kõik kohad pole numbritejadas täis.
Toiduliit soovitab vältida vaid asovärve, mis asuvad vahemikus E102- E180: E102: Tartrasiin E110: Päikeseloojangukollane E122: Asorubiin E123: Amarant E124: Erkpunane 4R E129: Võlupunane AC E151: Briljantmust BN E154: Pruun FK E155: Pruun HT E180: Litoolrubiin BK