Miljonid tüdrukud maailmas armastavad Twilighti saagat. Kuid nii miljonid 20,  30 ja ka 40-aastased tüdrukud ning naised on armunud Robbert Pattinsoni. Kahjuks on nende lootus kadunud, Kristen Stewart ja Robbert Pattinson on kihlatud, kirjutab TheHollywoodGossip.

Viimastel andmetel võib kindlalt öelda, et nad on kihlatud. Pattinson tegi Stwartile ettepaneku võtetel. Võtetel, kus filmiti Videviku saaga teist osa, “Noorkuud”.  Staarid ning nende lähedased on väga napisõnalised ning ei soovi, et sellest tehtaks väga suur asi. Nad hakkavad koos elama, Roberti armsas korteris, mis asub Sheraton Vancouver Wall Centreris. Kui Kristen Stewart otsib Robertit, küsib ta: “Kas keegi on mu meest näinud?” Ning Robertile meeldib võõrastele öelda:” Kas te olete kohanud mu armast naist Kristenit?” Kõik, kes on neid näinud ütlevad, et nad on tõeliselt armsalt, justkui loodud üksteise jaoks.

Twilighti filmi tegijad loodavad, et nende kihlus ei riku filmi. Kui Roberti ja Kristeni vaheline side tugevneb, ei pruugi  Bella (Kristen Stewart) ja Jacobi (Taylor Lautner) armastus tunduda enam tõeline.

Kõikide fännide õnneks tuleb juba sel talvel Eesti kinodesse Twilighti teine osa Noorkuu. Ole valmis juba varakult pileteid ostma!