Särtsakas Kaja on Status Clubi aeroobika peatreener juba 9 aastat ning lisaks annab ta trenne ka Zelluloosi- ning Scala spordiklubis. Ta on eeskujuks nii oma õpilastele kui ka teistele treeneritele, sest teeb silmad ette nii mõnelegi oma hea vormi, kauni välimuse ja rõõmsameelse olekuga. Nagu Kaja isegi enda kohta ütleb, on ta loomult „särtsukomm“.

Kaua Sa oled treenerina töötanud, milliseid treeninguid Sa hetkel annad ning kui suur on nädala koormus?
Oma praegust tööd olen teinud põhitööna 17 aastat . Teen tantsu, bodycombati ja boxi treeninguid. Status Clubis ka aquatunde, vastavalt vajadusele erinevate stiilide asendustrenne. Hooajal on nädalas umbes 14 trenni.

Milline on Su enda lemmik aeroobika stiil ja miks?

Lemmikuks on tantsutreeningud, tõenäoliselt mu koreograafilisest kõrgemast haridusest sõltuvalt. Olen tantsinud “läbi elu”…balett, võistlustants, showtants, rahvatants ja nüüdseks aeroobika. Kickboxing aeroobika “maaletoojana” kaifin ka boxist saadavat powerit.

Sa oled kahtlemata väga heas vormis, näed alati hoolitsetud ja kaunis välja- mis on Sinu ilu saladused peale trenni?

Üritan välja puhata (vajan uneks 6 tundi), söön normaalselt, käin kord nädalas massaazis kuna keha on mu töövahend, vajab ta hoolt ja lugupidamist. Hoolitsetud naine näibki kaunis.

Millisest igakuisest iluprotseduurist ei suudaks Sa kuangi loobuda?

Pean elementaarseks pediküüri, käte hooldust ja juuksuris käimist.

Sa ei hakka silma mitte ainult hea välimuse vaid ka rõõmsameelsuse ja positiivsusega, kust ammutad energiat, et alati särada?

Olen loomult “särtsukomm”, teen tööd mida naudin, päike annab energiat…ongi juba piisavalt põhjust säramiseks.

Tuntud, ilusatel ja edukatel inimestel on kahtlemata ka palju kadestajaid, kuidas Sina tuled toime kriitikaga?
Olen jõudnud arusaamani, et pole mõtet rusikas püsti taga ajada neid inimesi kellele ma ei sobi. Püüan vältida ebaõiglaste kommentaaride lugemist.

Millega tegeled vabal ajal, kui parajast ei treeni?

Kokkan, käin külas, kinos, jalutan, reisin- kui pikemalt vaba aega on.

Kuidas oled veetnud oma suve, milline on olnud Sinu selle suve kõige meeldejäävam sündmus või üritus?
Suvi oli ilus, olen päikeselembeline. Meeldejäävamad hetked olid koos sugulaste ja perekonnaga.

Millised on Sinu soovitused algajale treenijale? Mida peaks kindlasti silmas pidama treeningut valides ja alustades?

Tuleb valida treeningstiil mis meeldib, rõõmu valmistab. Alustada soovitan mõõdukalt, järk-järgult koormust ja tempot tõstes ning kord nädalas võiks teha keha “üllatavat” trenni, mida tavaliselt ei tee.

[ot-gallery url=”gallery/kaja-tuisk-gossip-ee-le-%e2%80%9eolen-j%c3%b5udnud-arusaamani-et-pole-m%c3%b5tet-rusikas-p%c3%bcsti-taga-ajada-neid-inimesi-kellele-ma-ei-sobi”]