Täna õhtul jõuab TV3 eetrisse sari “Naistevahetus”, kus esimestena asuvad uues peres toimetama Põlvamaalt ja Ida-Virumaalt pärit naised.

Nimelt ootab põnev väljakutse Eneli Korelat Põlvamaalt ja Jelena Levinit Ida-Virumaalt.

Eneli ja Toomas Korela pere on koos elanud juba 14 aastat. Nad elavad Põlvamaal, Kanepi vallas, Närapi külas oma majas. Korelate peres kasvab kaks last – Koit ja Angela. Eneli tuli Naistevahetuse saatesse vaheldust otsima ja ennast tõestama. Naine arvab, et saab hakkama kõikide asjadega maailmas; aga kas Eneli saab hakkama ka venekeelse pere ja üheksa lapsega?

Jelena ja Sergei Levin elavad Peipsi ääres, Lohusuu vallas, Kärasi külas. Jelena ja Sergei kooselu on tõusude ja mõõnadega kestnud ligi 20 aastat. Peres on üheksa last, noorim 8-kuune ja vanim 17-aastane. Jelena tuli saatesse, et tõestada oma mehele – naine ei ole ainult kodumasin!

“Naistevahetus” on sari, kus kahe erineva pere emad vahetavad kümneks päevaks kodud. Selle aja jooksul avaneb osalejatel kordumatu võimalus vabaneda oma igapäevasest rutiinist ja elada senisest täiesti erinevat elu uues peres. Esimese kümne päeva jooksul tuleb täita võõra pere reegleid, järgmise viie päeva jooksul need aga oma arusaamise järgi kehtestada.

Kuidas emad võõrastes kodudes toime tulevad? Kuidas saavad hakkama teise mehe ja lastega? Mismoodi jaotavad kodutöid, mil moel veedavad vaba aega ja kuidas kulutavad raha? Kõik see selgub kümne päeva jooksul, millest kujuneb põnev proovilepanek nii emade kui nende uute perede jaoks.

“Naistevahetus” on tulvil nii kirgi ja pisaraid kui ka muhedaid hetki ja äratundmisrõõmu. Esmakordselt oli “Naistevahetus” TV3 ekraanil 2004.aasta sügisel.

“Naistevahetus” algab telekanalis TV3 täna kell 20.00.

[ot-gallery url=”gallery/t%c3%a4nases-naistevahetuse-avaosas-vahetavad-kodud-eneli-ja-jelena”]