Täna kaunistab mitmete ameerika väljaannete esikülge Ashton Kutcher’i pilt. Erinevad naisterahvad räägivad oma suhetest ja pidudest Demi Moore abikaasaga. Ilmsiks tulevad erinevad detailid. “Ta ütles, et pole kümme aastat kondoomi kasutanud,” ütleb üks Kutcher’i varasematest partneritest.

23-l septembril, oma 6-l pulma-aastapäeval, pidutses Ashton Kutcher koos sõpradega San Diegos asuvad klubis Fluxx. Korraldajad olid kohale kutsunud hulgaliselt noori tüdrukuid, et nad Kutcher’ile VIP lauas seltsi pakuksid, kuid esialgu neist keegi talle “kaasavõtmiseks” ei kõlvanud. Peatselt muutis ta aga meelt ja kutsus tosina jagu neist oma luksusnumbrisse hotellis Hard Rock Hotel pidu pidama.
“See oli kui stseen filmist “The Hangover”,” ütleb üks pidutsejatest nädalalehele Star. Muusika üürgas, alkohol voolas ja tüdrukuid oli massiliselt.
“Kui ma sisenesin, nägin rinnakate blondiinide merd,” ütleb Kimberly Perry. “Kõik jõid, ehkki nad olid juba purjus”. Kutcher jõi shampust otse magnumpudelist, samal ajal kui teised tühjendasid minibaari. “Alkohol voolas. Ta (Kutcher, toim.) nautis seda,” ütleb üks teine allikas. Megan NcNutt, samuti külaline, lisab: “Näis, nagu tahtnuks Ashton kõigiga tuttavaks saada. Ta oli väga võluv.”
Varsti lendasid riided seljast ja külalised suundusid väljas asuva jacuzzi poole. Kutcher läks alasti läbi sviidi. Hiljem kadus ta oma sviiti koos blondi Sara Leal‘iga (23). Järgmisel päeval saatis Leal oma sõpradele sms’i: “Ma magasin reede õhtul Ashton Kutcher’iga,” kirjutas ta.
Sara Leal’i rõõmust sai aga juba samal päeval kurbus, sest Ashton Kutcher ei vastanud tema püüdlustele ühendust võtta. “Ta püüdis terve päev temaga kontakti saada, kuid ei saanud mingit vastust. Siis jõudis talle kohale, et teda on ära kasutatud. Ta sai väga, väga vihaseks,” ütleb allikas.
Väidetavalt võib kõigi seikluste tagajärjel Kutcher’il olla ka salalaps, kirjutab nädalaleht In Touch.
“Kaks ja pool meest” meeskond Kutcher’i ümber puhkenud meediamelule tähelepanu ei pööra. “See pole midagi võrreldes sellega, mida me pidime läbi elama Charlie Sheen‘iga,” ütlevad nad.