Perekond Viivi (49) ja Oleg Sõnajalg (52) panevad täna Inglismaal mehele oma vanema tütre Triinu Katariina Sophia! Enne suuri pidustusi tuiskas aga pruudi ema Viivi kodulinnas ringi säärase kiirusega, et jäi päise päeva ajal punase tulega teed ületades ka politseile vahele, kirjutab Kroonika.

Intsident leidis aset läinud nädala teisipäeva keskpäeval Energia kohviku trollipeatuse lähistel asuval ülekäigurajal.

“Kui teised vahelejääjad said trahvi, õnnestus Viivil tänu kaunile naeratusele trahvist viilida,” kinnitab allikas. Kroonikale jagas hiljem kommentaare Viivi õde Siiri (49), kes oli juhtunust hämmingus, kuid täpsustas kohe, et õde oli ilmselges pulmaeelses ärevuses, tuiskas parasjagu ringi mööda ilusalonge ning tegi viimaseid toimetusi enne ärasõitu.

“Ma pean ausalt ütlema, et mu õde on alati olnud rohkem tuulepea kui mina, kuid see ei vabanda välja tema käitumist, katsume muidugi alati olla seadusekuulekad,” kinnitab Siiri.
 
Läinud nädala lõpus lahkus kogu Sõnajalgade suur pere juba ka pulmapaika Inglismaale, kus Triinu abiellub oma elukaaslase Timmyga. Ema Viivi sõnul on tegu supermehega kes õpib Oxfordi ülikoolis neuroloogiat ja psühhiaatriat. Triinu õpib samas koolis arvestuslikku matemaatikat.