Sel laupäeval, 5. septembril, valib klubis Privé muusikat härra Bad J isiklikult ning DJ Trigga. Pahad poisid on tagasi üritusel Kriim!

Alates septembrist näeb klubis Prive plaadimängijate taga taas energilist ning populaarset Bad J’d, kes üle Eesti tuntud kui parimate RnB pidude eestvedaja.

“Mul on Rõõm teatada, et taas iga kuu esimene laupäev klubis Privé saab omalt poolt väärikalt sisustatud hea Urban, R&B ja Hip-Hop vaibiga! Omalt poolt garanteerin kuuma klubi ja head sound’i ning mõistagi palju häid inimesi,” lubab Bad J.

Mees nimega Bad J ehk Raivo Pedanik on DJ’na Eesti muusikamaastikul publikut rõõmustanud 90ndate algusest, kus Pärnu räpipidudel plaadimängijate taga oma oskusi näidati. Mingil hetkel hakkas Bad J Pärnu Raadios juhtima saateid “Must esmaspäev” ja “Hiphopera” ning peagi sündis ka Eesti esimene iganädalane underground-suunaga klubiõhtu nimega Grooveroom Pärnu klubi UP spetsiaalses ruumis. Aastaid oli DJ Bad J koduklubi Club Privé, kus ta peale mõningast pausi tagasi on, keerutades plaati iganädalasel musta muusika üritusel Kriim (endise nimega Cream). Tegemist on ürituseseeriaga, kus plaadimasinate taga tegutsevate esinejate valiku eest Bad J pikka aega vastutas. Lisaks on DJ Bad J igakuisteks autoriüritusteks klubides Hollywood, Bravo (Pärnus) ja Illusioon (Tartus) ”Bad Jam” ning ”Candy Shop”. Nüüd siis on ta tagasi ka üritusel Kriim klubis Privé.

Üritus nimega Kriim toimub igal laupäeval. See on võrratu sound, kvaliteetne keskkond ja luksuskil fusioon uptempo soul’ist, hip-hopist ja RnB’st.