Homme kell 20 algab Kanal 2-s kodumaise komöödiasarja uus hooaeg. Lisaks tuttavatele tegelaskujudele saab „Eestlane ja venelane“ ka värsket verd – eestlaste perepoeg Sannu leiab pruudi ja Friidamutt oma üllatuseks tütre.

Vahepealne paus pole möödunud arme jätmata – täheldada võib nii kaotusi kui leide. Perekondliku põntsu peab üle elama Misha (Eduard Toman). Samas saab ootamatu juurdekasvu osaliseks naabrimutt Friida (Anne Paluver). Oma osa on ka veidral saarel, mis suvel Narva veehoidlas Eesti ja Vene vahet seilas, tuues kaasa mõningase mäluhäire all kannatava seenetüdruku Olja.

Tõnu (Henrik Norman) ja Sirje (Pille Lukin) peret, nagu Eestis kombeks, hoiavad koos pigem mured kui rõõmud. Uuno-taadu (Guido Kangur), kel käes elu viimane noorus, ei kavatse samuti jääda oma isikliku elu pealtvaatajaks ning haarab härjal sarvist.

Eestlane ja venelane“ on eetris neljapäeviti kell 20, kohe pärast „Reporterit“. Pärast komöödiasarja avapauku näitab Kanal 2 neljapäeval kell 20.30 erisaadet „Pöörased Eesti retro-reklaamid“.

1980-ndate aastate veidralt lõbusad telereklaamid on paljudel tänini meeles. Oli siis tegemist kana hakkliha, Pingviini jäätise või sõiduautoga Zhaporozhets – maestro Harry Egiptil oli alati mingi üllatus varuks! Erisaade „Pöörased Eesti retro-reklaamid“ on Kanal 2 eetris neljapäeval kell 20.30.

Lisaks „Eestlasele ja venelasele“ stardib Kanal 2-s reedel „Nokitsejate suur võidusõit“. Kevadises menusaates „Eesti nokitseb“ nägime tervet hulka kuldsete kätega mehi, kes olid endale ise maa-, vee- või isegi õhusõiduki ehitanud. Nüüd kogunevad kõige uljamad neist enneolematult lõbusale võidusõidule läbi Eesti. Sellel meeletul rallil hoiab kätt pulsil saatejuht Ott Kiivikas. „Nokitsejate suur võidusõit“ alustab Kanal 2-s reedel kell 20.

Kõik Ivo Linna fännid on aga oodatud telerite ette laupäeval, mil Kanal 2 toob vaatajateni tema 60. juubelile pühendatud kontsert-tuuri videosalvestuse. Lisaks sünnipäevalapsest Iffile rõõmustavad publikut Anne Veski, Maarja-Liis Ilus ja Koit Toome. „Iff 60“ on Kanal 2 eetris laupäeval kell 19.35.