Möödunud nädalal sõitis Koreasse “Miss Asia Pacific” iludus- ning talendivõistlusele maailma suurimal missivõistlusel — Miss Universumil karastunud kaunitar Diana Arno. Tänaseks pea nädal Koreas olnud Diana räägib Gossip.ee-le oma esimestest elamustest ning käikudest. Diana emotsioonid on kahesed, ühelt poolt tunneb kaunitar, et neid oodati väga, võistlus on ju ikkagi üks Aasia suurimaid. Teisalt aga tunneb ta, kui erinevad on kaks võistlust – Miss Universe ja Miss Asia Pacific oma korralduse poolest.

Kuidas te Koreasse kohale jõudsite?
Ma jõudsin Koreasse teisipäeval, 4. oktoobri hommikul. Mulle tuldi juba lennujaama vastu ning sealsamas kohe algas mul ka programm.
 
Millised on teie esimesed emotsioonid?
Seoul on suur ja kiire linn, inimesed on väga sõbralikud. Praegu kõik väga meeldib.
 
Kus olete juba käinud, mida näinud?

Juba esimesel päeval pidid kõik tüdrukud osalema moeshow’l — Korea luxury modern dress “Hanbok’ile”. Programm on siin iga päev väga tihe. Esimene väljasõit ja ööbimine oli meil Templestay’s ning seal teatati meile, et magame esimese öö põrandal ning et meie ööbimiskohas puudub dush. Selle teate peale olid muidugi kõik tüdrukud šokis!

Kuid kui kohale jõudsime, siis nägime, et see on tegelikult õdus ja tore koht. Meile anti ühine nö univorm, kõik pidid olema ühesugused ning õnneks oli seal ka dush. Magamiseks olid küll madrasid aga need olid väga pehmed. Olime 17 tüdrukut ühes toas. Ärkamime oli vara — kell 4:30, sest kell 5:00 juba algas meditatsioon. See oli vaid üheks ööks ja super hea kogemus, kõik jäid rahule. Nüüd elame viie tärni hotellis!


Anna Botova ja Diana Arno

Me oleme tänaseks käinud paljudes kliinikutes, kus tehakse iluoperatsoone.  Oleme teinud juba ka profesionaalsete fotograafidega kokteilikleitide ja bikiinide pildistamise. Ma kasutasin seal Nard by Jana Einardi ehteid ja Mark&Anrdre bikiine. Jana Einard tegi spetsiaalset minu kleidi jaoks ehteid, mis on võrratult ilusad! Mark&Andre firma tegi mulle spetsiaalselt selle ürituse jaoks kahed omapärase disainiga valged ägedad bikiinid.

Reedel reisisime terve päeva ja olime Daegu linnas.

Olete te kursis, kui suurelt Miss Asia Pacific võistlust kohapeal kajastatakse?
Tähelepanu on väga suur, igal pool on meie pildid ja reklaam. Jäi küll selline tunne, et meid oodati siin.
 
Mis on sellel võistlusel teie jaoks teistmoodi, kui Miss Universumil? Kas neid kahte võistlust saab üldse omavahel võrrelda?

Võistlus ja kogu korraldus on tõesti natuke teismoodi. Miss Universe on professionaalsem, paremini korraldatud. Kuna Miss Asia Pacific on esimene kord Koreas, tekib vahel tunne, et nad ei tea täpselt, mis meiega teha. Neil ei ole sama suurt kogemust ja see on suur miinus. Kuid siiski… nad väga püüavad teha kõike hästi.
 
Millised on teised tüdrukud? Kellega te tuba jagate?
Tüdrukud on kõik väga väga lahdad! Suhtlen absoluutselt kõikidega. Võib-olla see, et me olime esimesel päeval nagu üks suur pere Templestay’s,  mõjus meievahelistele suhetele positiivselt. Kõige paremini saan läbi Venemaa missi Anna Botova, India missi Tanvi Singhla, Läti missi Anita Baltruna, Puerto Rico missi Ingrid Fernandez Diaz’i, Kõrgõzstani missi Kseniia Barannikova ja Moldova missi Irina Botnaru‘ga.

Kuidas on tagatud teie turvalisus? Kui palju teil on vaba aega ja voli ise linnapeal käia?
Siin pole turvameest nagu see oli Miss Universumil. Vaba aega pole praegu veel olnud.

 


Diana Arno (Maksim Toome)


Puhkepaus: Diana Arno (vasakul) Koreas Miss Asia Pacific võistlusel


Esimene öö Koreas. Diana Arno (paremal) koos missidega


Diana Arno (vasakul) koos Venemaad esindava Anna Botova ja Lätit esindava Anita Baltnuna’ga

Venemaa miss Anna Botova, Ukraina miss Diana Starkova ja Eesti miss Diana Arno