Pole just tavaline, et Eesti bänd esitleb oma uut albumit mitte oma kodumaal vaid väljaspool seda. Kuid sellega sai hakkama bänd Shanon, kes esines eelmisel neljapäeval Helsingis Gloria kultuuriareenil kontsert – näituse “The Night Of The Seashells” raames.

Esitlust tuli nautima ligi viiskümmend inimest. Hubast väikest üritust nautisid nii ülelahe kohale tulnud eestlased kui ka kohalikud soomlased. Kohal oli Gossip.ee ja Eesti muusika üks suurimaid tegijaid Hendrik Sal-Saller koos oma kauni kaasa Beritiga. Hendrik ja Berit ei sattunud üritusele aga sugugi juhuslikult – nimelt lõi Berit kaasa sõnade kirjutamisel “Shanon´ile”!  Bändile elati kaasa kohe esimesest muusikataktist ja kontserdi lõppedes ei tahetud muusikuid lavalt minema lasta – nõuti  lausa lisalugu. Maalid, mida galeriis näete on joonistanud Saksa-Islandi kunstnik – maalide inspiratsioon on tulnud aga loomulikult Shanonit kuulates!

Bändi lavalt lahkudes kuuldus hiljem paljude suust, et Shanonit oodatakse peatselt taas Soome, sest nende muusika jättis paljudele kustumatu mulje!

Loe lisaks: Shanon esitleb Helsingis uut albumit SIIT

1 – 6. september aga toob poistele kaasa esimese üle-Eestilise kontsert-tuuri GoLive 2009, mille raames astutakse üles selliste Eesti A-kategooria artistide kõrval nagu Smilers, Tanel Padar and The Sun, Terminaator ja Ines.

“Shanon” esinemiste kava:   
Sep 1 2009      Go Live tuur                                      Rakvere
Sep 2 2009      Go Live tuur                                      Võru
Sep 3 2009      Go Live tuur                                      Pärnu
Sep 4 2009      Go Live tuur                                      Tartu
Sep 5 2009      Go Live tuur                                      Tallinn
Sep 6 2009      Go Live tuur                                      Rapla
Sep 18 2009     Plaadi “ÜKSINDA” esitluskontsert        Tallinn
Sep 19 2009     Cafe Amigo                                      Tallinn

Vaata ka bändi värske sinlit „Läbi Pisarate“:

[ot-gallery url=”gallery/hendrik-sal-saller-ja-berit-veiber-k%c3%a4isid-soomes-shanoni-uue-albumi-esitlusel”]