TV3-e üks kuldvara Annely Adermann – uudisteankur ning avalike suhete juht – rääkis, et on uudishimulik ning armastab katsetada uusi asju. “Üleüldse olen ma uudishimulik – proovin ja katsetan uusi asju – ja tänu sellele olen jõudnud väga huvitavate mõtete, raamatute, loengute, uskumuste ja inimeste juurde,” ütles kahe lapse ema Gossip.ee-le. Särav ja töökas Annely saatusesse aga ei usu: “Usun, et inimesele on antud täielik valikuvabadus punuda oma elust ainukordne muster.”

Mis tähtkujust te olete? Kas üldse või kui palju tähtkuju iseloomustus klapib teie iseloomuga?
Mina olen täiesti tavaline Veevalaja, kuigi nendest raamatutest, mis sodiaagimärke lahti mõtestavad, on jäänud mulje, et Veevalajal ei õnnestu eriti tavaliseks jääda – tal kukkuvat asjad alatasa välja teisiti kui harjunud ollakse; ega ise ju ei oskagi seda kommenteerida, aga mu lähedaste sõnul olen tõepoolest kohati kummaliselt ettarvamatu ning minu loogikal ja arusaamistel pole tavapärase loogika või tõekspidamistega midagi pistmist …aga samas pidavat see olema lõbus ja huvitav – hea seegi! Ahjaa – veel kuskilt on meelde jäänud lause, et Veevalaja- tähemärgis on kõige enam geniaalseid ja hulle inimesi.

Kas te olete astroloogia vastu ka suuremat huvi tundnud, uurinud näiteks enda astroloogilist kaarti, lugenud vastavat kirjandust vms.?
Põnevate paberite mapis peaks mul kindlasti alles olema isiklik astroloogiline kaart, mille on koostanud kogemustega astroloog. See sai tehtud kooliajal, puht põnevuse pärast. Tõtt-öelda mäletan kaardist endast rohkemgi suht kummalist visiiti, mille käigus seda lahti seletati. Paraku pole kaarti enam ammu vaadanud; ilmselt seepärast, et tegelikult ma horoskoopide -usku pole. Loen need küll läbi, kui kätte juhtuvad, aga ei enam. Üleüldse olen ma uudishimulik – proovin ja katsetan uusi asju – ja tänu sellele olen jõudnud väga huvitavate mõtete, raamatute, loengute, uskumuste ja inimeste juurde. Eks ma urgitsen edasi ja püüan kogetu põhjal leida enda jaoks sobivaima tee.

Kas ja kui palju te tähemärkidesse ja horoskoopidesse või saatusesse üldse usute?
Mina usun, et inimesele on antud täielik valikuvabadus punuda oma elust ainukordne muster; isegi Piibel kinnitab seda. See tähendab, et Inimene ise võib olla kõikvõimas ning õigel ajal õigeid asju tehes õnne ja hingerahu leida. Ma olen veendunud, et see aeg, mil meile avaneb voli oma tegelik potentsiaal avastada ja seda kasutama õppida, ei ole enam kaugel. Arvestades aga, kui hoolimatult ja omakasupüüdlikult inimesed oma väega praegu -rumalatena- ümber käiks, on ju isegi parem, et me kõigist võimalustest veel teadlikud pole.

Olete te kunagi tundnud, et teil on erilisi võimeid? Näiteks tundnud mõnda sündmust ette, saanud telefonikõne kelleltki, kelle peale just mõtlesite, tajute vaime jne?
Tuleb tunnistada, et olen päris tihti sattunud hetkedesse, kus kõik on juba selge, nn äratundmishetked. Viimati juhtus nii kevadise välismaareisi ajal, kui teadsin täpselt, kuidas käituda, et ootamatust olukorrast välja tulla.

 

Loe lisaks:
VEEVALAJA e. Aquarius (21. jaanuar- 19. veebruar)

Veevalaja pole ülemäära elukogenud ega ka liiga naiivne, ta ei ole täis liigset entusiasmi ega ole ka elust tülpinud. Pidevas katsetamistuhinas kandub tema uudishimu lihtsalt üle uutele, tema jaoks veel saladuslikele asjaoludele, ning tema järjekordseks uurimisobjektiks võite osutuda näiteks teie. Isik, kes näib vaimselt viibivat kusagil miljonite kilomeetrite kaugusel või kes nagu uuriks teid detailselt nähtamatu mikroskoobi abil, on ilmselt Veevalaja.

Veevalajal on kummaline, eemalolev pilk, millest õhkub maagilist salapära ja mida te ei oska mõista. Tavaliselt on see pilk pisut hägune, unistav ja uitlev. Veevalaja tähtkuju all sündinud on unistajad ja emotsionaalsed. Iseloom on sõbralik ja truu, kuid tihti ebakindel oma otsustes. Suur fantaseerimisvõime, inspiratsioon. Saturni mõju tõttu ei ole neil saatus alati õnnelik ja allutab inimese melanhooliale, täitumatutele unistustele, kurbadele mälestustele. Selle tähtkuju all sündinud on iseloomult alati vasturääkivad, oma otsustes ei ole nad alati kindlad, ei ole alati usaldatavad oma ebakindluse tõttu.

Neil inimestel on suurt inimesetundmist ja südant teiste hädasid leevendada ja neid aidata. Esineb laiskuse perioode, kus need inimesed ei taha midagi teha, kuid kui Uraani mõju suureneb, siis võib mõne päevaga teha ära kuu aja töö. Selle märgi all sündinutele on võõras pedantsus ja nad vihkavad rutiini. Neis kõigis on midagi leiutajatest, kuid ka fantaseerijatest. Nad võiksid olla täisväärtuslikud inimesed, kuid oma ebapüsivusega teevad ümbritsevate inimeste elu raskeks. Kannatab periooditi alaväärsustunde all, muutub õnnetuks arusaamatutel põhjustel.

Uraani mõjutusel on Veevalaja oma loomult mässumeelne ning tajub vaistlikult, et juurdunud tavad ja harjumused on väärad ning maailm ja inimkond vajavad järsku ja põhjalikku revolutsioonilist muudatust. Samal ajal, töötades poliitika valdkonnas, on ta küllalt tark varjama oma vaateid ja arvamusi üldsuse eest, et mitte kahjustada oma strateegiat. Veevalaja analüüsib alati põhjalikult olukordi, sõpru ja ka võõraid inimesi. Püüdes tungida teie eraelu saladustesse, hakkab ta teid pommitama otsekoheste ja tihtipeale taktitute küsimustega, ning see võib teis tekitada küllaltki ebameeldiva tunde.

Vaatamata sellele, et Veevalaja ümbritseb end sõpraderingiga, on tal harva tõelisi sõpru. Ta eelistab kvaliteedile kvantiteeti ja loob püsivaid suhteid vaid teatud perioodiks. Hingeelus laseb end kergesti mõjutada. Veevalaja tähtkuju all sündinu otsib alati seltskonda, mis vastaks tema vaadetele, sest suhtlemine madalamal astmel seisvatega osutub talle raskeks. Uraanlast ümbritseks nagu mingi nähtamatu isoleeriv kiht, mis eraldab teda kaasinimestest, ning seetõttu ei saa inimesed temast sageli õigesti aru.

Veevalaja elab tulevikus ning põikab vaid mõneks põgusaks hetkeks käesolevasse aega, siis näib ta realistlikult mõtlevatele maistele natuuridele viirastusliku veidrikuna. Ta ise tajub seda, ja see süvendab veelgi tema isoleeritust. Astroloogide seisukoht on, et nii, nagu mõtleb Veevalaja täna, hakkab maailm mõtlema alles viiekümne aasta pärast.

Seda päikesemärki kutsutakse ka geeniusemärgiks, ja asjal on tõepõhi all. Üle 70% kuulsatest inimestest on Veevalajad või evivad Veevalaja tähemärki. Võib olla suurepärane teadlane, arhitekt, kirjanik, näitleja, kunstnik. Selle tähtkuju all sündinu elu läbivad kõik – rikkus, edu, katastroofid, huvitavad kohtumised ja pettumised. Elu võib viia ta kukkumise äärele kuid saatus ei lase tal päris põhja vajuda. Teisest küljest on suhteliselt suur protsent vaimuhaiglate patsiente ja regulaarseid psühhiaatrite külastajaid samuti Veevalajad.  Aga üteldaksegi ju, et geeniust lahutab hullumeelsest vaid õhkõrn kriips ning teiegi ei oska otsustada, kummalpool piiri on teie Veevalajast sõber.

Selle tähtkuju all sündinud naised on võluvad, nende elamuste gamma on mitmekülgne. Nad muutuvad pidevalt ja nendega kokkupuutuja peab arvestama nende distsipliinitunde puudumisega, see teeb ümbritsevate inimeste elu ebakindlaks. Ta armastab töötada, kuid ka siin annab tunda ebakindlus. Ta armastab hiilgust ja näib väga haprana, kuigi on kalduvustelt pisut lo
dev. Ta on elegantne, tantsib hästi, on huvitav vestleja. Veevalaja tähtkuju all sündinud abielluvad ruttu, kuid on harva õnnelikud, kuna annavad enesest rohkem ära kui vastu saavad.

Selle tähtkuju all sündinutele sobib rohkem mõistuse kui armastuse abielu iseloomu muutlikkuse ja ebakindluse tõttu. Oma esimesest armastusest peavad selle tähtkuju all sündinud kõik loobuma.

Harva leidub Veevalajat, kes tuliselt võitleks oma ideede eest. Veevalaja elab oma elu ja leiab, et sellest piisab. Veevalaja ei usalda kergekäeliselt teisi inimesi. Enne uurib ta välja nende kaalutlused, ja kui võimalik, siis ka südamesaladused. Veevalaja vihkab valetamist ja petmist ning püüab vältida laenamist ja laenutamist.

Veevalajad omistavad suurt tähtsust idealismile, vahest ehk üleliiagi suurt. Tähtis on teada, et Veevalajatega võib alati kõike juhtuda, absoluutselt kõike!

Õnnenumbrid: 11, 29, 38, 47, 56
Värv: Taevasinine
Mõjutav planeet: Uraan
Element: Õhk
Õnnepäev: Kolmapäev
Õnnekivi: Safiir
Metall: Uranium
Lilled / taimed: Orhidee, kannike

Kuulsaid veevalajaid läbi ajaloo:
Francis Bacon, Tallulah Bankhead, John Barrymore, Jack Benny, Shelly Berman, George Burns, Lewis Carroll, Katherine Cornell, Charles Darwin, Jimmy Dean, Charles Dickens, Jimmy Durante, Thomas Edison, Mia Farrow, Clark Gable, Galileo Galilei, Langston Hughes, Jack Lemmon, Abraham Lincoln, Charles Lindbergh, Somerset Maugham, Jeanne Moreau, Paul Newman, Louis Nizer, Kim Novak, S.J. Perelman, Leontine Price, Ronald Reagan, Vanessa Redgrave, Norman Rockwell, Franklin Roosevelt, Ann Sothern, Adlai Stevenson jne.

 

[ot-gallery url=”gallery/annely-adermann-gossip-ee-le-p%c3%b5nevate-paberite-mapis-peaks-mul-kindlasti-alles-olema-isiklik-astroloogiline-kaart”]