Seekord külastab meie uut ja põnevat naisterubriiki “Mehelt naisele” noor ja andekas laulja Artjom Savitski, kes sai tuule tiibadesse saates “Eesti otsib superstaari.” Loe ja saad teada, milliseid iseloomuomadusi Artjom naises hindab, kas ise vene verd noormees eelistab vene naisi, milline peaks Artjomi arvates naine voodis olema jpm.

Kas poolate abielu või vabaabielu?
Ma isiklikult eelistan traditsioonaalseid kombeid – ehk siis olen kahe käega abielu poolt. See on tähtis väärtus ja minu jaoks on õnnelik abielu üks eluideaalidest.

Millist naise kehaosa märkate/vaatate esimesena?

Esimesena vaatan nägu, siis keskendun silmadele ja huultele.

Pisivale – lubatud või lubamatu?

Pisivale on nii suhteline mõiste. Igal inimesel on oma arusaam „pisikesest“. Seega ei poolda üldse valetamist, kui just tegemist ei ole tõesti elu ja surma küsimusega.

Vene naised – paremad, kui Eesti naised, müüt või reaalsus?
Ei oska kahjuks kaasa rääkida, kuna mul pole kogemusi vene naistega. Kuid kaldun arvama, et tegemist on pigem müüdiga. Ma ei usu, et rahvus mängib rolli indiviidi kvaliteedil.

Kas ühised hobid/huvid on suhte püsimise eelduseks?

Ma arvan, et suhte alguses ei ole absoluutselt tähtis ühtsete hobide omamine. Kuid kui ka suhte jooksul ei teki ühiseid huvisid, siis ma ei näe tõesti võimalust, kuidas suhe saaks toimida.

Naine ja suits, kas sobib kokku?

Piltide pealt on vahel tõesti stiilne vaadata suitsu käes hoidvat naist. Reaalses elus eelistan ma aga mittesuitetavaid naisterahvaid.

Milliseid iseloomuomadusi te naises hindate?
Enesekindlus, truudus, ausus, siirus, hoolivus, otsekohesus.

Naine voodis, kas pigem metsik tiiger või nurruv kass?

Mul on ükskõik, põhiline, et naise käitumine oleks loomulik ja ta ei üritaks mängida kedagi, kes ta tegelikult pole.

Kõrged kontsad teevad naise seksikamaks?
Kõrged kontsad kindlasti lisavad effekti, kuid minu meelest on loomulik naiselikkus seksikuse saladuseks.

Mis Te arvate naistest, kes “ehivad end võõraste sulgedega” või lähevad suisa noa alla?

Tänapäeva võimalused enda välimuse muutmiseks on tõesti piiritud ja eks see on iga inimese enda otsutada, kui kaugele tema piir ulatub. Kuid päris botoxit täis pardisuuga bimboks ei tasu ka hakata.