Kaunis miss, andekas noor algaja moekunstnik ning ettevõtlik Diana Arno sõidab taas missivõistlustele. Alles hiljuti Miss Universe 2011 võistlusel National Director’ina käinud kaunitar sõidab seekord aga ise võistlema. Juba sellel reedel stardib Diana Koreasse, et võtta osa “Miss Asia Pacific World Competiton 2011” ilu- ja talendivõistlusest! Gossip.ee toob teieni Diana Arno mõtted enne võistlusele sõitu ning hoiame teid kindlasti kursis ka meie missi edusammudega Koreas! Püsige lainel!

Sõidate ilu- ja talendivõistlusele “Miss Asia Pacific World Competiton 2011” Koreasse Eestit esindama. Kuidas teil avanes võimalus sinna sõita? Mille järgi ja kes otsustab, milline miss mingile iludusvõistlusele sõidab?
Nad ise leidsid mind  ja palusid osalema. Kuna ma olen Miss Estonia 2009’2010 , siis on mul õigus esindada meie riiki rahvusvahelisetel iluvõistlustel.

Võistlus toimub 15.oktoobril. Mis ajaks misse Koreasse oodatakse?

Ma lendan ära 30 septembril. Programm seal algab 1.oktoobril.

Kas olete kursis juba ka eelprogrammiga – üritustega, mis enne suurvõistlust toimuvad?
Jah muidugi. Programm tundub huvitav, Me reisime väga palju: Inchenone, Seoul, Jeju island, Gyongju, Kangweondo, Bysan…

Kas olete kursis, kus te ööbite või kellega teid ühte tuppa pannakse?

Ei, ma ei tea veel, kellega ma ühes toas elan.

——————————————————♥—♥—♥——————————————————
Reklaam:

Visit Ohmygossip Couture e-shop
——————————————————♥—♥—♥——————————————————

Kui kindlalt ja ettevalmistatult te “Miss Asia Pacific World Competiton 2011” võistlusele sõidate? Kes on teie sponsorid nii rõivaste ja ehetega, kui sõidu finantseerimisel?
Seekord ma ei teinud väga suuri ettevalmistusi. Kuidagi rahulik olen. Ma ei muretse, närv pole sees ka. Lihtsalt kavatsen seal kogu protsessi nautida, hästi aega veeta, vaadata riiki, kohtuda teiste inimestega. Kõik saab olema nii nagu peaks olema. Esiteks sa pead jääma seal iseendaks — võltsus on alati väga nähtav! Mul ei ole sponsoreid, ehted, ka lennupiletid on minu kulul. National costume on mul sama, mis ma võtsin Miss Universumile. Autorid on Kelly Laine ja Kelly Lindholm. Mõned kleidid annab mulle Kati Veerme. Teised kleidid mul on enda kollektsioonist. Samuti ka finaali kleidi disainisin ise.

Kas sõidate üksi või tuleb teile kaasa toetajaid??
Sõidan üksi.

Kuidas hindate oma konkurente? Olete kindlasti juba nende tausta uurinud, pilte vaadanud – kes teile endale kõige rohkem meeldib?
Ütlen ausalt, ma ei vaadanud neid üldse. Milleks? Viimasel ajal mul on palju projekte ja tööd! Ja selleks ei ole lihtsalt aega.

Mis on peale kõlava tiitli peaauhind, mille võitja saab? Milliseid kohustusi võit endaga kaasa toob?
Rahaline auhind, modellilepingud.

Mitmel iludusvõistlusel te olete elus käinud… Kas on mõni selline võistlus, kuhu veel kindlasti minna tahate?
Miss Estonia, Miss Tallinn, Miss Universe. Ise arvasin, et Miss Universe on viimane iluvõistlus minu elus. Osalen Miss Asia Pacific võistlusel ainult sellepäarast, et see on ka talendivõistlus.

Sellel aastal alustasite omanimelise rõivabrändiga “Diana Arno”. Kas disainite ja õmblete kõik riided ise? Kuidas brändil läheb? Kes on tuntuimad kunded?
Ise ma ei õmble, kuid teen palju käsitööd. Minu esimene kollektioon oligi tehtut just spetsiaalselt selle võistluse jaoks. Ja see on mu talendinumber! Palju inimesi juba soovivad osta, kuid ma ei saa hetkel midagi müüa. Kuid mõned riided on mul lihtsat kinni pannud klientidele.


Diana Arno (Maksim Toome)


Diana Arno (Maksim Toome)


Diana Arno (Maksim Toome)


Diana Arno (erakogu)

GOSSIP.EE SOOVIB DIANALE PALJU EDU VÕISTLUSTEKS!
Tule ja toeta Dianat – Liitu Miss Asia Pacific World 2011 lehega Facebookis ning jaga infot Diana kohta!

Misside ajakava ja võistluse kohta saate veel lugeda SIIT