Kes ütles, et kirglikke kalu pole olemas? Tuntud ärimeest Andres Kogerit (47) ja tema võistlustantsus tippu jõudnud tütart Emma-Leenat (16) ühendab temperament. Praegu üritavad mõlemad jätta maha äkkotsuste langetamist, sest edukad inimesed ometi nii ei tee, kirjutab ajakiri Naised.

“Ema sõnul oleme isaga täiesti ühesugused. Kui ma teen midagi, mis talle ei meeldi, siis ütleb ta kohe, et olen täpselt nagu issi,” selgitab Eestis nii Ladina-Ameerika ja standardtantsudes kui ka kümnes tantsus esikohal olev Emma-Leena.

“Me oleme äärmiselt sarnased. Eriti iseloomustab meid just äkkotsuste langetamine ja see ajab mind kohe närvi, kui ta käitub samamoodi nagu mina,” ütleb isa Andres Koger.

Kuidas aga isa ja tütar läbimõtlemata otsustele vaatamata siiski tippu jõudnud on? Suure töö on siinkohal teinud ära Andrese naine  Emma-Leena ja ta nelja õe-venna ema Tuuli. “Ta on kodune, ega tal oleks aegagi tööl käia. Peab ta meid ju pidevalt maa peale tooma. On inimesi nagu meie Emmaga ja siis on inimesi, kellel on kõik alati paigas ja kaalutletud. Tuuli on õnneks see teine variant ja olgu ta selle eest tänatud. Kui Tuuli ka mingi püss oleks, siis oleks ju ikka väga raske. Kes meid siis rahustaks,” räägib omanimelise ehitusettevõtte omanik Koger soojal toonil oma naisest, samal ajal Emma-Leena kohvitassi, lusikat ning salvrätti sättides.

Refereeritud artikli täisteksti loe ajakirjast Naised