“Äripäev saab sel sügisel 20aastaseks. Juba 20 aastat on meie inimesed toimetuses lugejat teeninud ja aidanud. Aidanud teil otsuseid langetada. Otsuste langetamiseks on Äripäev ainus ajaleht Eestis, mida tasub praegu lugeda. Meie lugeja teadis riigijuhtidest varem majanduskriisi tulekust. Meie lugeja teab rohkem lahendusi kriisist väljatulekuks. Meie lugeja oskab pensionifondidest paremini raha paigutada,” kirjutab Meelis Mandel Äripäevas.

Meelis Mandeli väike ülevaade selest, mis lähiajal Äripäevas ilmumas on:

Tänases lehes alustab meie fotograafi Erik Prozese nägemus möödunud aastatest ja Eesti arengust. Vahvat meenutamist jätkub igas lehenumbris kuni Äripäeva sünnipäevani 9. oktoobril.

Lõpusirgel on Rikaste TOPi ettevalmistus, mille avaldame ülejärgmisel nädalal. Siis selgub, kes on Eesti rikkaimad 500 inimest 2009. aastal. Etteruttavalt – täielikku tabelit saab lugeda vaid paberlehest või selle peegeldusest veebis, mis on kättesaadav vaid tellijatele.

Nädal hiljem saab Äripäevast ülevaate konverentsist “Äriplaan 2010“, kus järgmise aasta sündmusi ja arenguid ennustab seekord peaaegu et dream team ehk Eesti ärieliidi vaieldamatu tipp.

Seejärel on kord Dividendide TOPi käes, kus selgub, kes kui palju Eestis oma firmadest on omanikutulu välja võtnud. Kusjuures pärast seda edetabelit ilmutame rida lugusid nii Rikaste kui ka Dividendide TOPi tegelastest, nende firmadest ja käekäigust.

Kuna kevadel alustanud iganädalase “Kuidas…?” rubriigi, kus praktilisi nõuandeid päevakajalisel teemal jagavad Eesti parimad finantsnõustajad, on lugejad ülihästi vastu võtnud, on meil plaanis alates oktoobrist hakata praktilist nõu andma lausa igas lehenumbris. 

Refereeritud artikli täisteksti loe Äripäevast