Teisena vastab meie uue rubriigi „Mehelt naisele“ küsimustele tuntud Sky Plusi raadiohääl ja DJ Fredi Filing. Vabal ajal meeldib Fredile kokata ning ta harrastab lumelaua sõitu. Loe aga, mida arvab armastatud raadiosaatejuht ja DJ naistest ja suhetes… ehk leiate endale midagi kõrva taha panemiseks.

Naine soovib kogu oma vaba aja veeta mehega — armas või ahistav?
Kui me räägime oma naisest, keda sa armastad, siis loomulikult armas. Sellegipoolest on mõistlik aeg-ajalt üksteise vahele õhku lasta, et suhe lämbuma ei hakkaks.

Rase naine seksikas või pigem mitte?
Sõltub 100% sellest, kas ta enne rasedaks jäämist oli seksikas või mitte. Kellegi jaoks ilmselgelt oli muidugi.

Kas sõprus naise ja mehe vahel on võimalik?
Võimalik, aga toimib paremini kui naine pole mehe jaoks (või vastupidi) atraktiivne, vastasel juhul ujub ikka pinna alt tahtmatu flirt välja. Või on sõbraga vesteldes okei samal ajal mõelda: „Aiaiai, ta võib alasti päris hea välja näha.“? On häid erandeid muidugi.

——————————————————♥—♥—♥——————————————————
Reklaam:

Visit Ohmygossip Couture e-shop
——————————————————♥—♥—♥——————————————————

Kas piltilusatel naistel on elus rohkem võimalusi kui vähem atraktiivsematel naistel?
See pole mingi saladus, et nii on. Võimalusi on muidugi mõlemal, ühtedel tuleb see lihtsalt oluliselt kergemini kätte.

Naine teenib rohkem, kui mees — kas probleem või mitte?
Ma võin ju praegu väita, et ei ole probleem, aga kui selline olukord reaalselt tekkima peaks, siis ma kardan, et ürgmehele minu sees see ikkagi oleks probleem.

Vene naised paremad, kui Eesti naised — müüt või reaalsus?
Pole venelannadega väga palju kokkupuuteid olnud. Üldiselt mulle meeldib kui naised on temperamentsed, aga päeva lõpuks loeb ikkagi indiviid mitte rahvus.

Naine ja suits, kas sobib kokku?
Endise kirgliku suitsetajana ei mõista ma neid hukka. See pole disainielement vaid sõltuvus, millest on pagana raske loobuda. Mind aitas Allen Carr`i raamat, mis räägib selle tegevuse psühholoogia pulkadeni lahti.

Kas naine peab olema alati sätitud ja hoolitsetud?
Naine peab olema kindlasti hoolitsetud, mees ise kaa muidugi. Mis puudutab meiki ja riietust, siis peab tal endal õige stiilitunnetus olema, et mis kuhu sobib – ma olen näinud kuidas üks muidu täiesti kena naine läheb kell kaks päeval poodi sellise meigiga nagu ta oleks kõikide drag-queen’ide ema.

Kas hea naine peaneb meest end muutma?
Hea naine toob mehes välja parimad küljed ja paneb ta särama. Tekib motivatsioon olla tublim, kiirem ja osavam. Hea naine peaks oskama ka mehe pingutusi hinnata ja teda tunnustama. Me vajame seda rohkem kui tunnistada julgeme.

Raskesti kättesaadav naine — kas erutav või hoopis tüütu?
Ei ole ju raske kätte saada. Lihtsalt mõned sõjad tuleb võita, paar laeva põhja lasta, oma ema maha müüa, taevast veel tähed-kuud juurde ja ongi olemas!