“Väga tihti on nii, et kui kellelgi tekib eraeluline probleem, siis joostakse kohe kaardimooride juurde abi ja vastuseid otsima. Tihti võib aga olla nii, et lased enda energiale ligi täiesti võõra inimese, kes su sisse vaatab ja hakkab kujundama su tulevikku. Sisuliselt lased tema kaartidel endale tulevikku valida,” räägib lauljanna Merlyn Uusküla ajakirjale Buduaar.

“Ta räägib sulle loo kokku, mida ta kaartidelt näeb ning sina usud kõike. Kuna kaardid ju ütlesid nii… Tegelikult ei ole tegemist millegi muuga, kui sarnase visualiseerimisega, et mõtled enda peas teatud sündmuse valmis, kuna see jäi peas ketrama pärast ennustussessiooni.”

“Sa muudkui mõtled ja mõtled sellele, mis ta sulle rääkis. Ehk siis koostöös kaardimoori kaartidega tõmbadki ligi selle tulevikusündmuse, mida ta sulle ennustas. Ja siis on pärast hea öelda, et nii täppi pani. Tegelikult aga oli see su enda mõttejõud, mis selle su ellu tõi.”

“Mina soovitan pigem leida vastuseid enda seest ja visualiseerida ise see sündmus või suhe, täpselt nii nagu tahad.”

Merlyn Uusküla ennustab endale ise. “Mul on inglikaardid, mis kannavad endas häid sõnumeid ja soovitusi. Neid kasutan tihti.” Samuti usub lauljanna kivide müstilisse jõusse. “Mul on hulk poolvääriskivikesi, mis kannavad erinevaid energiaid. Osa on tugevama energiaga, osa peenema energiaga. Igal kivil on oma missioon täita. Vahel kannan mõnda kivikest ka kaasas,” räägib Merlyn.

“Kividega on sama, mis universumi jõuga. Sa pead looma nendega isikliku kontakti. Ja kui kontakt on loodud, hakkab asi toimima. Aga jah, kive tuleb hoida energeetiliselt puhtana, kui sa soovid, et nad sinu heaks parimas võtmes töötaksid. Peab puhastama vee või soolaga ning laadima päikese käes.”