Küll see kuulsuste elu on raske! Igihaljas näitlejanna Demi Moore peab jälle ümber lükkama kuulujutte, mis teda ilukirurgide noa all käinutega ühte patta panevad.

47-aastane Demi on tõepoolest oma vanuse kohta silmatorkavalt ilus ja hästi säilinud, mistõttu on pidevalt ringi liikunud jutte nagu oleks naine korduvalt ilulõikustel käinud, säilitamaks vapustavat välimust. “Olen 100% naturaalne, see olengi mina!” vahendab YoungHollywood Prantsusmaa Marie Claire’ile antud intervjuud.

Kuulujuttude kohaselt olevat proua Moore aastal 2004 lasknud kirurgidel kohendada tervet keha, kulutades 308 000 dollarit totaalsele muutumisele. Demi, kes on abielus 31-aastase Ashton Kutcheriga, peab mehe noorusega ometi sammu pidama. “Ma pole kunagi kosmeetilistel põhjustel noa all käinud!” eitab naine kõike. “Ei, ma ei mõista hukka neid, kes on seda teinud, kui see tundub õige lahendus, siis lasku käia. Mulle lihtsalt ei meeldi fakt, et nende operatsioonidega takistatakse loomulikku vananemist. Skalpell ei tee õnnelikuks. Võib-olla kaalun noa alla minekut alles siis kui tõesti peaks peeglisse vaadates nutt peale tulema, aga momendil eelistan lihtsalt olla ilus naine, mitte meeleheitlikult välja näha nagu 30-aastane.”