Ülipopulaarse “High school musical´i” näitlejad Zac Efron ning Vanessa Hudgens on üks maailma lemmikpaaridest. Jutte nende suhte kohta on palju, Vanessa rääkis thehollywoodgossip.com-ile, kuidas asi tegelikult on.

Kuigi mõni päev tagasi arvati, et paar on juba kihlatud ja peab pulmaplaane, lükkas Vanesaa Hudgens, selle jutu ümber.

Vanessa ütles, et neil pole kindlat kuupäeva ja kui see ka oleks, siis nad hoiaksid seda salajas nii kaua, kui vähegi võimalik.  See on sellepärast, et kui ühele neist pakutaks peaosa mõnes tähtsas filmis, tahaksid nad abielu edasi lükata. See aga levitaks juttu, et nad on lahku läinud. Aga, milleks see – nad ei vaja nii palju jama. Kuid tõsi on see, et Vanessa tõesti tahab Zac´iga abielluda.

Eelmisel nädalavahetuse veetsid nad koos ning kõrvaltvaatajad nägid, et neil oli tõesti silmi vaid üksteise jaoks. Nad viisid Zaci väikevenda Kings of Leoni kontserdile Kanadas. Samal kontserdil olid vägagi armunult koos ka Twillighti staarid Robert Pattinson ja Kristen Stewart.

Gossip.ee arvates on mõlemad paarid väga armsad. Kumb paar on sinu meelest armsam, kas Twilight´i või High school musical´i paar?