Armastatud näitleja ja humorist Jan Uuspõld võttis “Tantsud tähtedega” kutse vastu ning astub selle aasta tantsusaates üles koos kauni Alesandra Žeregeljaga.

“Mind on kõikidel eelnevatel aastatel palutud ja olen kogu aeg mõelnud, et läheks, aga ei ole üldse aega olnud. Ma pole iseenesest mingi suur tantsulõvi ega galantne poognate mees, aga kui saateks läheks, siis näeksin vaeva ja pingutaksin,” rääkis Jan portaalile Elu24.

 

 

Loe lisaks:
Raivo Suviste: mõni pakub ennast ise

“Tantsud tähtedega” (BBC One’i saatesarja “Strictly Come Dancing” järgi) formaat näeb ette, et elukutseliste tantsuõpetajate käe alla antakse kuulsused: poliitikud, sportlased, meelelahutustegelased, kes peavad saates tantsukingi sahistama.

“Päris paljud inimesed on tulnud ise end tantsusaatesse pakkuma, aga mina ei mäleta, et mõni minuga kontakti võtnud inimene oleks lõpuks saatesse jõudnud,” ütles peaprodutsent Raivo Suviste.

Sari on Kanal 2 ekraanil olnud juba 2006. aastast (vaid 2009. aasta jäi vahele) ning alati suurt publikumenu nautinud. Vaatajates uue huvi äratamiseks tehakse saates tänavu mõningaid uuendusi.

“Mida kauem on formaat ekraanil olnud, seda suuremaid kõrvakaldeid ja põnevusvõtteid sisse tuuakse. Loomulikult hoiavad formaadi omanikud kätt pulsil, aga mingeid vastuväiteid selle aasta uuenduste koha pealt pole esitatud,” rääkis Suviste.

Täpsemalt ei soovinud peaprodutsent muutustest veel rääkida, sest saate lõplik versioon on veel paberil ja lõplikult lukku löömata.

“See on tõeliselt uhke ja glamuurne saade, kus on samal ajal põnevust. Alati on tore näha tuntud poliitikuid, näitlejaid ja lauljaid neile harjumatus situatsioonis,” põhjendas Suviste saate populaarsust ja troonimist teleedetabelite tipus.

Esimene selle hooaja “Tantsud tähtedega” on Kanal 2 eetris 9. oktoobril.