Printsess Madeleine’i sõbrad levitavad mobiili teel Sofia Hellqvist’i fotot, millel ta on alasti. Sofia kõige suurem hirm on hetkel see, kuidas ta tulevane ämm kuninganna Silvia pildi peale reageerib, kirjutab Expressen.

Väidetavalt kuulub foto Sofia Hellqvist’ist pildistatud fotoseeriasse, ajal mil ta New Yorgis modellitööd tegi. Pildid on varem Internetis ringelnud, muuhulgas ka ühel hispaania veebilehel. Internetist on pildid nüüdseks maha võetud, kuid ajalehe andmetel on printsess Madeleine’i sõbrad Sofia´st tehtud alastifotot uuest levitama hakanud, seda mobiili teel edasi saates.

Reklaam:

Külasta Ohmygossip Couture’i e-poodi

 

 

Sofia Hellqvist’i jaoks on see suur tagasilöök, sest pärast seda kui rootsi ajaleht “Expressen” 1-l jaanuaril 2010-l aastal tema ja prints Carl Philip’i suhte avalikustas, võttis ta negatiivse hoiaku nii oma modellipiltide kui ka osavõtu suhtes skandaalsest tõsielusarjast “Paradise Hotel”. Printsi praegune kihlatu tegi elus täispöörde ja pühendab nüüd kogu vaba aja oma heategevuslikule organisatsioonile “Project Playground”, mille eesmärgiks on aidata abivajavaid lapsi Lõuna-Aafrikas.

Kuninganna Silvia oli esialgu kategooriliselt poja suhte vastu endise modelli ja realitistaariga, kuid ajapikku õnnestus Sofia’l kuningannat veenda, et ta on Carl-Philip’i jaoks “see õige”. Just modellipildid olid need, mida Silvia sobimatuks pidas ning mitmel korral päris ta pojalt aru Sofia elu kohta modellina. Printsess Madeleine pole siiani venna pruuti omaks võtnud. Ta on korduvalt keeldunud temaga kohtumast ning vältinud koos pildi peale jäämist. Need, kes tulevase printsessi eest kostavad, on kroonprintsess Victoria ja prints Daniel, kes ka ise oma koha eest rootsi kuningakojas aastaid võitlema pidi.

Allikate sõnul on Sofia sellest teadlik, et pilt Carl Philip’it, Madeleine’i ja Victoria’t ümbritsevas ringkonnas levib. Sõpradele on Sofia kurtnud muret selle üle, kuidas kuninganna pildile reageerib.

Sofia sõber Tony Kollberg ütleb, et ta pole sel teema Sofia’ga rääkinud, kuid kaitseb teda. “Loomulikult on see väga halb, et selline pilt levib, eriti just sõprade hulgas, aga ma ei usu, et see on tema, kes on pildi peal, see näeb välja nagu montaazh,” ütleb ta.

“Expressen” on korduvalt kontaktis olnud fotograafiga, kes olevat fotoseeria autor, kuid too pole kinnitanud, et pildid on tema tehtud.