Kuus aastat pärast lahkuminekut Jennifer Aniston’ist avas Brad Pitt suu ja rääkis oma purunenud abielust, kirjeldades kui õnnetu ta oli, mis aga meedias tekitas nii suure pahameelelaine, et näitleja on nüüd sunnitud end välja vabandama.

“Oli täiesti ilmne, et ma püüdsin leida filme huvitavatest eludest, aga ise ma huvitavat elu ei elanud. Arvan, et põhjuseks oli mu abielu. Ma üritasin teeselda, et see on midagi sellist, mida see tegelikult polnud,” ütles Brad Pitt kui ta esimest korda rääkis oma abielust Jennifer Aniston‘iga, mis 2005-l aastal lahutusega lõppes.

Intervjuu avaldati neljapäeval ameerika ajakirja Parades koduleheküljel, mille peale meelelahutusmaailm otsekohe väga teravalt reageeris. Ajalehed kirjutasid “kuidas Jennifer teeb halva mängu juurde head nägu pärast Pitt’i kohatuid kommentaare”  ja kommentaarium kubises lugejate hukkamõistvatest arvamustest.

Tulise kriitika osaliseks saanud Brad Pitt otsustas esineda selgitusega, et igav polnud mitte Jennifer, vaid hoopis tema ise. “Mul on kahju, et sellest niimoodi aru saadi. Jen on kohutavalt helde ja armastav ning fantastiliselt lõbus naine, kes siiani on mu sõber. See on tähtis suhe, mida ma kõrgelt hindan. Ma ei tahtnud öelda, et Jen oli igav, vaid et mina muutusin igavaks ja ma kannan kõige eest vastutust,” ütleb ta.

Suhet Angelina Jolie‘ga kirjeldab Pitt kui kõike muud kui igavat. Ajakirjale antud intervjuus ülistab ta oma elukaaslast taevani. “Teha Angie’st oma laste ema on kõige targem tegu mu elus. Ta on nii fantastiline ema. Ohh, ma olen nii õnnelik, et ta mul olemas on,” ütleb näitleja.