Kaklus ja purustatud kitarr – Oasis läks lahku pärast suurt tüli vaid mõned minutid enne seda kui nad oleksid pidanud Pariisi lavalaudadele astuma. Ajalehe News of the World andmetel on põhjuseks see, et Liam Callagher väitis, et  Noel pole oma tütre isa: “Noel ründas teda. Ta oli vihast pimestatud. Ja ta pole ikka veel maha rahunenud,” ütleb allikas ajalehele.

Reede õhtul hilja sai publik Rock en Seine-festivalil Pariisis teate, et Oasise kontsert on ära jäetud “seoses eriarvamustega bändi liikmete vahel”. Kohe pärast seda pani Noel Callagher välja teate oma koduleheküljel, et on bändist lahkunud. “Ma ei suutnud Liamiga koos töötada enam ühtegi päeva,” kirjutas ta.

Nüüd aga hakkavad päevavalgele tulema detailid, mis siis ikkagi tegelikult juhtus. Briti ajalehe The Sun andmetel langetas Noel sellise otsuse pärast seda, kui vendade vahel toimus kaklus vaid hetk enne lavaleminekut. “See kõik sai alguse vaid mõnest teravast lausest, mille nad omavahel vahetasid. Olukord väljus kontrolli alt äärmiselt kiiresti ja kogu mahasurutud viha plahvatas, ” ütleb üks Oasise-poolne allikas. Kaklusele tehti kiiresti lõpp, kuid Liam jõudis puruks lüüa Noeli kitarri, et end maksma panna. See oli viimane piisk ja  viimane vägivaldne tegu, mida Noel suutis välja kannatada.

Veidi aega tagasi avaldas Liam, et tema ja Noeli vaheline suhe on niivõrd halb, et nad isegi ei räägi teineteisega, reisivad turnee ajal eraldi ja saavad kokku vaid laval. News of the World kirjutab, et tülitsemine sai alguse varasemast tülist, mille käigus Liam väitis, et Noel ei ole ma üheksa aastase tütre Anais isa, kes tal on ex-abikaasa Meg Matthewsiga.

Ajalehe arvates võttis Liam seda naljana, kuid Noel solvus ja ründas ka seekord oma venda. Sellest ajast pole vennad omavahel läbi saanud ja Liam pole isegi saanud kohtuda Noeli üheaastase pojaga, kes tal on uue tüdruksõbra  Sara McDonaldiga. Oma blogis eile õhtul andis Noel sama mõista: “Verbaalsed ja vägivaldsed ähvardused minu, minu perekonna ja minu sõprade suhtes on muutunud väljakannatamatuks.”

Ajalehe The Sun andmetel on Liam teatanud, et bänd jätkab tegutsemist ka ilma Noelita, kuid nende esindaja ütleb: “Meil kõigil on väga kahju, et oleme lõpuni jõudnud.”