Kaunis ja särasilmne Xenia Likhacheva (21) on miss, kes peagi sõidab Eestit esindama Miss Earth 2011 võistlusele Tais!  Miss Earth Estonia 2011 Xenia Likhacheva on tudeng, kes kevadel sai bakalauruse kraadi Tallinna Ülikoolist ning tänavu jätkab õpinguid Georg Otsa nim. Tallinna Musikakoolis. Xenia õpib teisel kursusel saksofoni. “Õpin saksofoni aga mängin ka veel klaverit, akordioni ja plokkflööti. Kümme aastat tegelesin balletiga ning lõpetasin Balleti kooli,” räägib andekas, musikaalne ja ambitsioonikas Xenia Likhacheva Gossip.ee-le.

Xenia on pärjatud kolme tunnustatud tiitliga —  Miss Earth Estonia 2011; Eesti Miss Estonia 2011 – kolmas printsess ning Miss Talent Estonia 2011. Sellel aastal esindab ta Eestit ilukonkursil “Miss Earth 2011“, mis toimub novembris-detsembris Tais.

Gossip.ee pöördus kauni naise poole, et uurida, millised on tema ilulemmikud ning -rituaalid ning loomulikult uurisime, kuidas kulgevad Xenial ettevalmistused Miss Earth 2011 võistluseks.


Miss Earth Estonia 2011 Xenia Likhacheva

Esindate tänavu Eestit iluvõistlusel Miss Earth 2011. Rääkige palun sellest.
Jah. Sel aastal esindan oma riiki ühes kõige tuntumas ja tähtsamas ilukonkursis maailmas — Miss Earth 2011, mis toimub novembris-detsembris Tais. Miss Earth on teine kõige tuntuim konkurs peale Miss Universumi. Selles konkursi?s on väga tähtis nii välimus, kui ka projekt. See aasta on metsade kaitsmise aasta. Mina valmistan projekti, kuidas säilitada Eesti loodust, mis on tõeliselt väga unikaalne ja ilus.

Milliseid ettevalmistusi olete missivõistlusteks teinud??
Missivõistluseks olen ma juba teinud kõik vajalikud fotosessioonid  ja promo video (vaadake SIIT). Peale seda tegelen metsade puhastamisega, valmistan talendi numbrit. Konkursi jaoks praegu mulle õmmeldakse kleite. Minu peadisainer on Julia Perlin, kellega ma kavatsen ka moekollektsiooni näidata. Teised disainerid on Maria Gorodetskaya, Teele Koel ja Maria Suvorova.

Millised kasulikud tegemised-ettevõtmised katsute mahutada igasse päeva? Milliseid halbu harjumusi püüate välja juurida??
Tavaliselt minu päev on nii pikk, et päeva jooksul ma pean jõudma teha trenni, mängida saksofoni vähemalt 3 tundi, klaverit 2 tundi, õppida inglise ja itaalia keelt, kool on veel ka. Minu halb harjumus on see, et ma ei oska vara magama minna ja lõpuks tuleb nii, et päevas ma magan 6-7 tundi, mis tegelekult ei ole kasulik organismi jaoks.

Millistes rõivastes tunnete end kõige mugavamalt ja paremini??
Kõige mugavalt tunnen end tavalises riietuses, näiteks teksades ja igasugustes maikades.

Kas on mõni rõivaese, aksessuaar või muu toode, millest te poes ükskõikselt ei möödu??
Teate, ma olen sallide fänn, neid on mul nii palju, et juba ei jõua kõiki ära kanda. Kõige rohkem meeldivad sallid naturaalsest siidist ja kašmiirist.

Kui palju kulutate kuus keskmiselt riietele? Mis on olnud teie kõige n-ö pööraseim või emotsionaalseim ost??
Ei oska tegelekult teile öelda, sest mõni kuu ei osta mitte-midagi, teine kuu summad on päris suured. Viimane ost, mis oli väga emotsionaalne oli sel suvel Londonis, ma ostsin Gianmarco Lorenzi kingad, nad on nii ilusad, et lihtsalt pole sõnu.

Mida te iial ei kannaks… Mis on kõige suuremad moeapsud, mis silma riivavad?? 
Teate, mulle väga ei meeldi türki püksid, või ma ei tea kuidas neid nimetada, nad on sellised laiad nagu räpparitel. Ma arvan, et see on õudne, naise jaoks küll ei sobi, nad ei anna üldse elegantsust.

Kust saate positiivseid laenguid — mida soovitate teha-kuulata-külastada, et elule särtsu juurde saada? Mis oleks teie nö “heaolu” retsept??
Kõige kasulikum asi, mis saab üldse olla, on loodus. Ma soovitaks kõikidel inimestel rohkem puhata looduses, hingata ja lõõgastuda, aga palun ärge jätke pärast endast prahti! Teeme kõik meie loodust puhtamaks ja ilusamaks! :)

                                      ——————♥♥♥——————

Tule ja liitu Xenia Likhacheva Miss Earth Estonia 2011 ametliku Facebooki lehega (SIIN) ja Miss Earth 2011 lehega (SIIN)

Miss Earth 2011 huvitavamaid sündmusi, intervjuusid ja kauneid pilte näete (SIIT).


Loe lisaks:
Miss Earth 2011 kandidaadid

Reklaam:

Külasta Ohmygossip Couture’i e-poodi