Rasedus on tekitanud Beyoncé’l kummalisi isusid – staar sööb banaane ketshupiga ja jäätist tshillikastmega, kirjutab the Sun.

MTV galal tegi Beyoncé teatavaks rõõmsa uudise, et tema ja abikaasa Jay-Z saavad lapsevanemateks ning näitas uhkelt publikule oma beebikõhtu. Nii nagu enamusel rasedatel naistel on ka Beyoncé’l tekkinud isu suht ebatavaliste roogade järele.

Hetkel viibib paar luksusjahil kruiisil Itaalias ja Kroaatsias ning ajab oma personali kõikvõimalike erisoovidega hulluks. “Tavaliselt joovad külalised Cristal’i shampust ja söövad homaare,” ütleb allikas ajalehele. Kuid Beyoncé’l on isu hoopis teistsuguste toitude järele. “Ta sööb Oreo küpsiseid kurgiga, Bounty jäätist tshillikastmega ja kastab banaane ketshupisse. Hommikusöögiks sööb ta croissant’e, mille sees on sulatatud dajm.”

Jay-Z on otsustanud, et Beyoncé lapseooteaeg peab olema nii fantastiline kui võimalik ja luksuslik kruiis on kingitus tema 30-ks sünnipäevaks. Reisil on kaasas üheteistliikmeline meeskond, kelle ülesandeks on täita kõik paari soovid, mis iganes need ka poleks.