Sandra Bullock ja Ryan Reynolds, kes hiljuti Scarlett Johansson’ist lahutas, veetsid romantilise nädalavahetuse Wyoming’is. Reisi ajal hakati ühist tulevikku planeerima ja näitlejatest paar olevat juba kihlatud, kirjutab Star Magazine. “Nad hakkasid sellest rääkima ja peagi tundus, et kogu elu koos veeta pole sugugi halb mõte,” ütleb allikas.

Sandra Bullock (46) ja Ryan Reynolds (34) ilmusid esimest korda koos avalikkuse ette selle aasta alguses. Väidetavalt armastab Ryan väga lapsi ja üheks lahkumineku põhjuseks Scarlett Johansson’ist oli see, et näitlejatar ei soovinud last saada. Ühise puhkusereisi ajal Wyoming’is kandis näitleja Bullock’i poega Louis Bardo‘t pidevalt seljas. “Ryan tundub juba nagu Louis’i isa olevat ja ta räägib talle Mustangi või Harley ostmisest kui ta suuremaks saab,” ütleb allikas.

Peale jalutuskäikude Wyoming´i rahvuspargis toimus ka “äärmiselt mitteametlik” õhtusöök koos kahe teise inimesega. “Nad tegid mõned dringid ja tundsid end teineteise seltskonnas väga vabalt. Näib, et nad sobivad omavahel, neil on selline lihtne ja lõbus suhe. Ryan on väga armastusväärne inimene, kõik on nende suhte poolt. Neil on hea alus püsisuhtele.”

Scarlett Johansson kahetsevat lahkuminekut eks-abikaasast ja tahab teda nüüd tagasi. Sandra ja Ryan’i suhe näib aga tõsine olevat, sest seljataga on mitmed ühised reisid ja Ryan on juba külastanud Sandra õde Gesine‘t, kes elab Texases.

Aastal 2009 oli paaril vastavalt nais- ja meespeaosa filmis “The Proposal”, mis lõppes nende abiellumisega.