Hollywoodi-staar olla pole kerge, sest ideaalse figuuri nimel tuleb vaeva näha iga päev. Nädalaleht Veckans NU! toob ära mõningad dieedid, mida kuulsused peavad.

Britney Spears kasutab kaalust alla võtmiseks ohtlikku preparaati, mille üheks kõrvalmõjuks on unehäired. Seetõttu kasutab ta öötunde trenni tegemiseks.

Näitlejatar Amanda Seyfried kasutab aeg-ajalt meetodit, mille nimeks on “Master Cleanse” ning mis seisneb selles, et süüa tohib ainult toorest spinatit ja kajennpipart ning juua võib sidrunimahla ja siirupit.

Realitistaar Kim Kardashian järgib äärmuslikku dieeti, kuid tohib lisaks süüa kaks madala kalorisisaldusega kooki päevas.

Demi Moore on pühendunud keerulisele “Raw Food”  (toores toit, Toim.) dieedile ning praetud lihale eelistab ta toorest liha, mida tuleb süüa võimalikult suurtes kogustes.

Victoria’s Secret ‘i modell Miranda Kerr peab veregrupidieeti. Kuna tal on veregrupp A, siis sisaldab tema menüü palju erinevaid puu- ja köögivilju, kuid võimalikult vähe punast liha.

Angelina Jolie joob palju punast veini. Hiljuti sõpradega restoranis käies tellis ta prae asemel 514 eurot maksva pudeli punast veini.