“Unelmate printsessi” saatest tuntuks saanud Itaalia ärimees Roberto de Silvesti räägib ajakirjale Buduaar, et talle ei meeldi, kui naised kannavad mugavaid riideid väljaspool kodu.

“Mulle ei meeldi, kui naine kannab mugavaid riideid väljaspool kodu. Minu meelest saadab see nende kohta sõnumi, et neid ei huvita nende välimus, neil on sellest ja järelikult ka teistest ükskõik. See solvab teisi nende ümber ja eriti nende partnerit.”

Mis aga muudab Roberto jaoks naise vastupandamatuks? “Minu meelest muudavad naise vastupandamatuks kõrged kontsad. Need toovad naisekeha kõige kaunimad vormid esile.”

Roberto lisab, et märkab alati, kuidas naised riietuvad. “Mulle meeldib, kui nad kannavad stiilset pesu, mis on seksikas, kuid ei ületa vulgaarsuse piiri.”

Armanit, Burberry’t ja Louis Vuitton’it armastav mees räägib, et talle tundub, et Itaalia mehed hoolitsevad enda eest rohkem kui eestlased. “Tõenäoliselt mõned eesti mehed isegi arvavad, et kui mees enese eest nii palju hoolitseb, peab ta ilmselt gei olema.”