Kronborgs loss Taanis on vallutatud tüdrukute poolt. Põhjuseks on see, et Jude Law mängib seal Hamletit. “Tekib küsimus, kas tavalised filmirollid mulle tulevikus enam huvi pakuvadki,” ütleb maailmakuulus näitleja Jude Law taani ajalehele Politiken.

Jude Law, 36, viibib hetkel Helsingör´is Taanimaal, kus mängib William Shakespeare´i “Hamlet”´is Kronborg lossis. Taani meedia ülistab teda taevani, ehkki ülejäänud lavakoosseis saab suuremas osas leige kriitika osaliseks, kirjutab KvP. Kõik viis etendust on viimseni välja müüdud ja kui staar lossi juurde jõudis, oli ta fännidest koheselt ünbritsetud. Filmitäht peatus ja kirjutas autogramme naissoost austajatele enne kui ta lossi sisenes.

Jude Law, kes pärast kaht tormilist suhet – kõigepealt Sadie Frost´iga ja seejärel Sienna Miller´iga – on taas vallaline ja naudib üksiolemist: “Ma olen õnnelik ja rahul oma eluga. Ma ei tunne enam sugugi, et peaksin midagi tõestama. Kui ma olin kahekümne aastane, oli minu jaoks tähtis eesmärkide poole pürgida ja näidata maailmale oma andeid. Nüüd tunnen ma selle asemel rõõmu oma lastest ja saan täielikult pühenduda neile ja iseendale,” ütleb ta ajakirjale OK.

Peale naisfännide on ka taani kroonprints Frederik ja kroonprintsess Mary Jude Lawd kui Hamletit vaatamas käinud.

“Tegelikult on nii, et ma ei teagi, millega ma nüüd tegelema hakkan. “Hamlet” on avanud mu silmad uutele võimalustele, mis minu nishis leiduvad.  Küsimus on selles, kas tavalised filmirollid mind tulevikus huvitavad. Aga ma ei muretse selle üle, pigem olen põnevil. On selline tunne nagu oleks kõik takistused järsku kadunud,” ütleb Jude Law ajalehele Politiken.


Fakte Jude Law kohta

-Abiellus 2-l septembril 1997 Sadie Frost´iga ja nad said kolm last. Nende abielulahutus jõustus 29-l oktoobril 2003.
-Kihlus näitlejatar Sienna Miller´iga 2005. Palus avalikult vabandust, et tal oli suhe oma laste hoidjaga, Daisy Wright´iga. Paar läks lahku 2006.
-Peatselt saab Jude Law uuesti isaks, seda pärast suhet ameerika modelli Samantha Burke´ga aastal 2008.