“Ma olen rohkem kui 100% rahul, et ma siia sõitsin, ma arvan, et ma olen selle ajaga siin rohkem elutarkust kogunud, kui mõned mitme aastaga,” räägib särav ja kaunis Miss Universe Estonia 2011 Madli Vilsar (20) Gossip.ee-le.

“Olen näha saanud, kuidas toimib noorsootöö teisel pool maakera,” räägib Madli Vilsar, kes on noorsootööga ka Eestis tegelenud.  “Varem tegelesin sellega ka Eestis.”

“Olen saanud juurde palju enesekindlust, meelekindlust ja usku enesesse. Võib öelda, et nõrga iseloomuga tüdrukud on siin juba välja tulnud, aga mina panen täie rauaga lõpuni, isegi, kui haigus ja väsimus kummitavad. See on “once in a life time” võimalus ja see tuleb maksimaalselt realiseerida,” räägib kaunis, positiine ning sihikindel Eesti Miss Estonia 2011 Madli Gossip.ee-le.

“Siiani on olnud lemmiküritus kohaliku noortekeskuse/orbudekodu külastus. Need lapsed jätsid väga sügava mulje ja huvitav oli näha, kuidas neid seal õpetatakse ja millega nad ennast harivad. Tänu sellele keskusele on paljud vanemateta lapsed õppinud lugema ja kirjutama ning saanud ka koolihariduse. Väga tänuväärne keskus!”

Misside aeg on erinevate üritustega tihedalt sisustatud ning vaba aega neil eriti ei jäägi. “Vaba aega meil eriti ei ole. Proovide ajal oli rohkem istumise võimalust, aga kuna siin on pooled tüdrukud vähemal või rohkemal määral haiged, siis viimased päevad on kõigile väga kurnavad olnud,” jutustab Madi Gossip.ee-le. “Isegi personali töötajad on haiged,” räägib Madli, et kliimamuutus ning praegu Brasiilias olev talv on kõigile tervisele mõjunud.

Madli pole kaotanud usku aga on kindel, et esindades Eestit on võiduvõimalused piiratud. “Kuna ma esindan Eestit, mis ei ole kuidagi Miss Universe “powerhouse“, siis ma tean, et mul võimalus kõrgemale tõusta on minimaalne, aga ma usun endasse ja enda tahtejõusse, et ükskõik mis tuleb, ma olen õnnelik, et juba nii palju saavutanud olen.”

“Ma annan endast parima ja eks paistab mis tulemused on,” ütleb Madli ning lubab ikka Eesti lippu kõrgel hoida.

Siiani on tüdrukud läbi tulnud juba tulest ning veest ning kõige rohkem saavad toetuda oma toakaaslastele. “Kõige pareimini saan läbi oma toakaaslase Miss Poolaga ja muidugi meie neljane grupp, kellega jagame ühte järelvaatajat. Nemad on täpselt minu tüdrukud, meil on sarnane huumorimeel ja pole kordagi ühtegi erimeelsust olnud. Ma ütleks, et ma saan kõigiga hästi läbi, ei ole ühegi tüdrukuga mingit hõõrumist olnud või midagi säärast,” räägib Madli Gossip.ee-le.

Gossip.ee soovib Madli Vilsar’ile edukat võistlust ning kanget närvi!


Miss Universe Estonia 2011 Madli Vilsar Brasiilias


Miss Universe Estonia 2011 Madli Vilsar Brasiilias

Loe lisaks:
Vaata, nemad on Miss Universe 2011 fotograafide lemmikud. Pingerida – mitu korda iga maa misse on pildistatud!

Miss Universum 2011 @ Casa Grande: Missid käisid eile Guaruja’s!

Miss Universe 2011 kandidaadid külastasid kuulsat Bandeirantes tele- ja raadiokeskust Brasiilias São Paulo’s

Miss Universum Estonia Madli Vilsar vastas Miss Universumi korraldajate poolt esitatud küsimustele. Video!

ÕUDNE! Pudenenud ja näritud küünelakk – selline on Miss Universe USA 2011 Alyssa Campanella maniküür!?!

Miss Universum 2011: Miss Estonia 2011 Madli Vilsar ja teised missikandidaadid Itaipava GT Brasil rallil São Paulo’s! Video + Galerii!

Miss Universe 2011: Photoshoot @ Hilton São Paulo Morumbi; Operation Smile Press Conference; São Paulo Mayor Gilberto Kassab’i & Sala SP Auditorium’i külastus jpm

Ohmygossip Couture toetab Miss Estonia 2011 Madli Vilsari sõitu Brasiiliasse

Ohmygossip Couture’i kannab Miss Universumil lisaks Miss Estonia Madli Vilsarele ka Miss Poola Rozalia Mancewicz

Miss Universumil osaleb tänavu rekordarv misse

Gossip Media OÜ veebilehed Gossip.ee & Ohmygossip.com on Miss Universe 2011 ühed ametlikud meediapartnerid!

Visit Ohmygossip Couture e-SHOP’s HERE & HERE


Miss Universe Estonia 2011 Madli Vilsar © Ohmygossip Couture


Miss Universe Estonia 2011 Madli Vilsar © Ohmygossip Couture


Miss Universe Estonia 2011 Madli Vilsar © Ohmygossip Couture

[ot-gallery url=”gallery/miss-universe-estonia-2011-madli-vilsar-gossip-ee-le-olen-siin-rohkem-elutarkust-kogunud-kui-m%c3%b5ned-mitme-aastaga”]