Kui koitis nende tutvumise kolmas aastapäev, viis Prike tegevjuht Reigo Randmets (32) oma armastatu, endise Nexuse laulja Helen Randmäe (26) lauluväljaku tuletorni, laskus põlvele, palus ta naiseks ja libistas talle sõrme teemantsõrmuse, kirjutab Kroonika.

See kõik leidis aset 19. juulil, mil nad pidid tähistama nii oma kolmandat tutvumise aastapäeva kui ka poeg Roben Thori pooleaastaseks saamist.  “Poole sõidu pealt sidus Reigo mul silmad kinni ja kui olime kohale jõudnud, talutas mind kättpidi edasi…” räägib Helen. Tuletorni tippu jõudnud, sidus mees Helenil silmad lahti – tema ees oli romantiliseks õhtusöögiks valmis sätitud laud, head-paremat ette kandmas kriitvalges kuues kelner. Ja nad nautisid õhtut ja sumedat päikeseloojangut.

“Seda ei saa sõnadesse panna,” ütleb Helen. Tema sõrmes särab Reigo enese disainitud sõrmus – et see ideaalne saaks, läbis Reigo isegi teemandikoolituse. Noortel on tavaks teineteisele unikaalseid kingitusi teha. Helen kirjutas Reigole sünnipäevaks laulu “Hinge sees”, mis on nii hea ja ilus, et jõuab tema esimese singlina ka raadiosse. Millal pulmad peetakse, pole veel kalendrisse kirjutatud.

“Oh, ma olen praegu nii õnnelik, et lihtsalt naudin meie praegust elu!” õhkab Helen.