Särtsakas ja kaunis raadio- ja telesaatejuht Kirsti Valdstein-Timmer räägib Gossip.ee-le, et temal pole vahet, kes on uus president. “Enda seisukohast võttes, pole vahet kes on meie president – Kodutunne teeb ikka endiselt Eesti riigi poolt tegemata jäänud tööd. Selle koha peal pigistatakse silm kinni, aga kommid ja viinerid on endiselt lehtede esikaantel.”

Kirsti Valdstein-Timmer, kuidas möödus teie suvi, kas saite puhata ka, või rabasite telemaastikul tööd teha?
Nii üht kui teist. Juuni oli puhkuse ja saate ettevalmistuskuu ja juulist alates oleme tihedalt salvestanud.

Telekanalites on algamas taas sügishooaeg. Kas see imekena saatesari “Kodutunne” ka ikka jätkub?
Kodutunde uue hooaja esimene osa on eetris juba 8.septembril kell 21.30 Kanal 2 vahendusel. Esimene saade on kurb ja mõtlemapanev, soovitan kõigil vaadata.

Mida põnevat meenutate “Kodutunde” eelmisest hooajast, millised pered on teile eriti südamelähedased ning ehk mõnega olete isegi sõbraks saanud?
Kõik need pered on südamelähedased, me oleme ju saanud osa nende elust ja näinud neid muudatusi mis nendes peredes meie kohalolek põhjustanud, seega on nad kõik omad ja kursis oleme nende eludega ka tänu facebookile. Küllakutseid tuleb nendelt ikka endiselt.

Reklaam:

Külasta Ohmygossip Couture’i e-poodi

 

Mida põnevat meenutate sellest “Kodutunde” saatest, kus kõik pered kokku said, kes saate kaudu abi said?
Perede kohtumine oli minu arvates ääretult soe ja südamlik. Nii mõnedki neist suhtlevad siiani. Ma leian, et naisel, kes kaotanud oma abikaasa, on ikka hea suhelda teise sama saatusega naisega, ühised mured, ühised jutud. Eks see suhtlus annab jõudu ja mõistmist kellegi poolt, kes elab läbi samu tundeid.

Milline on olnud tagasiside vaatajatelt “Kodutunde” saatega seoses? Kas pakutakse ka sponsorlust või lihtsalt abi, või kiputakse sarjama ja sõimama nagu see ühele osale inimestest meie hulgast kombeks on?
Sarjamist ja sõimu pole meie küll saanud. Mida siin sarjata või sõimata on? Ikka pakutakse abi, kahjuks ei võta me vastu ei kasutatud riideid ega mööblit, mida meile palju pakutakse. Kasutatud riietega on kõik vallad varustatud. Tublide Eesti ettevõtjate abi on aga endiselt teretulnud.

Mida tahaksite sel korral südamelt ära öelda?
Ei ole minu südamel midagi uut. Ikka rohkem sallivust, hoolivust, mõistmist ja armastust!

Kuidas läheb raadios?
Raadios on kõik endiselt hästi. Naistekas on ikka raadiomaastiku üks kuulatavamaid saateid ja eetriaeg on ka endine, laupäeval kolmest kuueni.

Mida teie arvate meie valimisseadusest, kas see vajaks muutmist?
Mina arvan, et las sellekohaseid arvamusavaldusi avaldavad need, kes antud teemal kompententsemad kui mina.

Mida arvate Hr Ilvese’st presidendina?
Ei ole minul meie presidendi vastu midagi. Härra Ilves on igati sümpaatne mees ja ametki talle tuttav. Enda seisukohast võttes, pole vahet kes on meie president – Kodutunne teeb ikka endiselt Eesti riigi poolt tegemata jäänud tööd. Selle koha peal pigistatakse silm kinni, aga kommid ja viinerid on endiselt lehtede esikaantel.