Glamuurne ja võrgutav tantsijanna, Marilyn Mansoni eksabikaasa Dita Von Teese (36) on nüüd MAC Viva Glam kosmeetikatoodete esindaja. Ühtlasi on tippklassi iludus otsustanud oma võrratult hea väljanägemise saladused paljastada, avaldades iluteemalise raamatu.

FemaleFirsti andmeil annab Dita fännidele oma Twitteri saidil aimu: “Hetkel olen hõivatud ilualase raamatu koostamisega. Ilmselt ilmub see teos järgmisel sügisel. Tegu on suure projektiga!”

Miss Von Teese on juba end tõestanud, andes fännidele jumestus-ja moealaseid online-nõuandeid. Dita lemmikperioodid ajaloos kajastuvad tema meigis ning riietuses. “Kogun 30ndate, 40ndate ja 50ndate riideid, aga armastan 40ndate küüsi ning 50ndate silmameiki. Pidevalt olen kimbatuses, sest mulle meeldib nende kõigi aastakümnete juuksemood, valikut teha on raske. Ei, 40ndad on ilmselt mu lemmikud!” ei suuda ülipeene piha ja veatu jumega naine otsustada.

“Matid huulepulgad hakkavad välja surema,” teab glamuurne strippar-tantsijanna rääkida. “Kõik on läikiv ja kumav!” Dita enda lemmikuim jumestuskreem on L’Oreali True Match, toon 01. “Cher kasutab ka sama kreemi ja tooni!” hõiskab Dita. Huvitav, mida MACi esindajad sellisest avameelsusest arvavad?