Tähelepanu fännid! Ülimenukas telesari “Meeleheitel koduperenaised” tuleb taas! Promopiltidel on Bree, Susan, Gabrielle, Lynette ja Catherine kehastunud iidseteks naissõdalasteks – amatsoonideks. Tootjafirma ABC avaldas suupisteks mõned pisiasjad, andmaks aimu uue hooaja mesimagusast süzeest, vahendab NY Daily News.

Nagu me kõik teame, lõppes viies hooaeg Susani ja Mike’i romantilise taasühinemisega tänu läbielatud juhtumistele. Psühhopaadist Dave oleks nende poja M.J. ja Mike’i peaaegu tapnud. Susanist saab peatselt vanaema, sest Julie saabub koju ja teatab oma lapseootusest.

Lynette maadleb planeerimatu rasedusega, olles väga ametis ja rahul suurepärase karjääri taaselustamisega. Kas viies laps sünnib ja kas nad Tomiga jäävad kokku nii heas kui halvas nagu altari ees tõotatud?

Gabrielle ja Carlos on hädas Carlose seksika noore nõbuga, kes nende juurde elama kolis. Ana on ilus võrgutaja, kes teab suurepäraselt kuidas mehed enda pilli järgi tantsima panna.

Breel on käsil lahutus Orsonist ja tema ellu lisab vürtsi afäär Susani eksmehega.

Katherine ei suuda leppida võimalusega, et jääb Mike’ist lõplikult ilma.

Viienda hooaja viimase osa lõpus toimus kiriklik laulatus, kuhu kogunesid kõik Wisteria Lane’i elanikud. Pruutpaari näidati vaid selja tagant, kuigi meessoost isik oli Mike. Kes saab tema kaasaks, kas vana armastus Susan või hoopis uus kallim Katherine?

Uute tegelaskujudena kolivad Wisteria Lane’ile Angie ja Nick koos 19-aastase pojaga. Sellelgi perekonnal on saladus. Angie osas näeme Drea De Matteod, kes televaatajaile tuttav draamasarjast “Sopranod” ning komöödiasarjast “Joey”.

“Meeleheitel koduperenaiste” kuuenda hooaja esimene osa on USAs eetris 27ndal septembril.