Allika andmeil kihlusid printsess Madeleine ja Chris O’Neill kaks nädalat tagasi Itaalias Blevios, mis asub kauni Como järve kaldal, kirjutab ajakiri Se och Hör. Hetkel viibivad nad romantilisel ringreisil Euroopas.

Kahjuks pimestavad printsess Madeleine’i ja Chris O’Neill’i õnne tumedad pilved Chris’i endise tüdruksõbra, 180 cm pika pesumodelli Maryam Abdullina (25) näol, kes Chris’ile pidevalt helistab ning teda endale tagasi tahab.

Maryam elab, nagu ka Madeleine ja Chris, New Yorgis. Pärit on ta aga Uzbekistani pealinnast Tashkendist. Suhe Chris’iga lõppes poolteist aastat enne seda kui Chris printsessiga tuttavaks sai. Kuid Maryam ei suuda endist kallimat unustada. Telefoniterror on Madeleine’i pööraselt armukadedaks teinud. “Selge see, et see viib Madeleine’i endast välja kui ta peigmehe eks iga päev mitu korda helistab. Madde on isegi nõudnud, et Chris numbrit vahetaks, kuid seda on keeruline teha kui arvesse võtta ta lugematud ärikontaktid,” ütleb allikas.

Maryam töötas üheksa aastat agentuurile Next Models, kust ta lahkus 2009 aasta lõpus. Tema ja Chris olid etableeritud paar Manhattanil ning neid nähti tihti eksklusiivsetel VIP-pidudel. Nad puhkasid luksuslikemais puhkepaikades ja Maryam tutvustas teda isegi oma emale. “Maryam sattus depressiooni kui suhe läbi sai ja oli üksi kuni kohtas 39 aastast Khajak Keledjian’i, rõivaketi Intermix asutajat. Kahjuks suhe ei toiminud, vaid tuletas hoopis meelde Chris’iga veedetud kauneid aegu,” ütleb New Yorgis elav allikas ajakirjale. Ta lisab, et Maryam on elukutset vahetanud ja töötab nüüd müügiagendina firmas Premium Distribution Manhattanil. “Ta on väga edukas,” ütleb üks töökaaslane.

Peale Itaalia viibisid Madeleine ja Chris Shveitsi Alpides ja eksklusiivses St. Moritz’as. Edasi viis tee Austriasse, kus printsess kohtus oma kihlatu Austriast pärit emaga Eva O’Neill’iga. Oma kodumaal korraldab Eva iga-aastast Amadeus Festivali Salzburg’is, kus rikkamatest rikkamad kuulavad klassikalist muusikat ja ooperit ning üksteisega lävivad. Ajalehele Expressen on Eva O’Neill öelnud: “Minu meelest on ta (Madeleine, toim.) vaimustav.”