Laupäeval kohtusid printsess Madeleine ja Jonas Bergström esimest korda pärast kihluse tühistamist ühiste tuttavate pulmas. Printsess oli jääkülm ja ei vahetanud endise elukaaslasega ühtegi sõna. Chris O’Neill jättis ära kõik planeeritud üritused ja lendas Stockholmi, et oma armastatu kõrval seista, kirjutab Expressen.

Printsess Madeleine‘i endine kihlatu Jonas Bergström tuli pulma koos uue tüdruksõbra, printsessi endise lähedase sõbranna Stephanie af Klercker‘iga. Peigmees Dag Werner oli Bergström’i sõber juba varajasest lapsepõlvest saadik. Pruut Natalie Rosta on aga Madeleine’i üks parimaid sõbrannasid. Just Dag oli see, kes 2002-l aastal Madeleine’i ja Jonas’e kokku viis, korraldades pimekohtingu restoranis Tarantino Stockholmis. Aasta hiljem olid nad paar.

Chris’il jäid New Yorgis pooleli mitmed äriasjad.  Ehkki esialgsetel andmetel polnud tal võimalik tulla, sai ta plaanides muudatusi teha ja jõudis Arlanda lennuväljale laupäeva hommikul. Ta oli suurepärases tujus kui koos Madeleine’i sõbrannadega kirikusse jõudis. Printsess Madeleine oli pruutneitsi ja säras oma kaunis kleidis koos pruudi ja veel kahe pruutneitsiga kirikus altari poole kõndides.

Kui Chris Jonas’t esimest korda märkas, näitas ta oma suhtumist tema poole selga pöörates. Hiljem tegid mõlemad kõik selleks, et teineteisega kohtumist vältida. Pärast laulatust lahkus Chris kirikust koos prints Carl Philip‘i endise pruudi ja printsessi parima sõbranna Emma Pernald‘iga. Kohe pärast seda väljusid Jonas ja Stephanie. Nad möödusid Chris’ist, kes pea ära pööras ja jäid veidi eemal seisma. Paar minutit hiljem väljus printsess, keda juba ootas SÄPO auto, ning sõitis minema. Jonas ja Chris sõitsid erinevate bussidega kaunisse Vängsjöberg mõisa, mis asus vaid kiviviske kaugusel kirikust, kus pruutpaari oodates shampust joodi ja seejärel pidulikule õhtusöögile suunduti. Pidu kestis varajaste hommikutundideni.