30. augustil täitub Eesti vaadatuimal uudistemagasinil „Reporter“ viies eetrisoleku aasta. Sel puhul toob Kanal 2 vaatajani kaks erisaadet „5 aastat Reporterit“, mis on eetris kahel järjestikusel esmaspäeval, 31. augustil ja 7. septembril. Meeleolukates erisaadetes saavad sõna ligi poolsada inimest, näeme unikaalseid kaadreid „Reporteri“ algusaegadest, pöördelistest hetkedest ja naljakamatest seikadest nii kaadri ees kui kaadri taga.

Pühapäeval, 30. augustil täitub „Reporteri“ viies eetriaasta. Juubeli puhul saab saade rahvusliku ärkamisaja kuue; tavapärastele uudistele lisaks on oodata mitmeid üllatusi ka näiteks saatejuhtide ridades. Järgmisel päeval, esmaspäeval 31. augustil alustab „Reporter“ aga sügishooaega ja saate algusaeg liigub taas harjumuspärase kella 19 peale.

Lisaks juubelisaatele jõuab Kanal 2 ekraanile ka kaheosaline erisaade „5 aastat Reporterit“. Kuidas „Reporter“ üldse sündis? Kuidas valmib saade päevast päeva? Milles peitub „Reporteri“ jätkuva menu saladus? Mis on olnud kõige naljakamad seigad, kuulsamad ekraanivalgust näinud ütlused ja kommentaarid?

Saates saavad sõna nii endised kui ka praegused reporterid, uudisteankrud, ilmateadustajad ja kaameramehed. Samuti ütlevad sõna sekka kolleegid ja konkurendid Eesti teistest telekanalitest ja uudistesaadetest. Lisaks meeleolukatele arhiivikaadritele tuuakse erisaates vaatajateni ka kaameratagune põnev maailm.

Viie aasta jooksul on „Reporter“ ja selle sõsarsaated „Reporter +“ ning „Suvereporter“ eetris olnud kokku 1600 tundi. Nädalas vaatab vähemalt ühte Reporteri saadet 577 000 Eesti elanikku. Pronksiöö nädalal aprillis 2007 vaatas Reporterit aga kokku lausa 800 000 inimest.

„Reporteri“ juubelisaade on eetris pühapäeval, 30. augustil kell 20. Kaheosalise erisaate „5 aastat Reporterit“ esimene osa on eetris esmaspäeval, 31. augustil kell 20.35 ning teine osa järgmisel esmaspäeval samal ajal.