Selle aasta jaanuaris pidid printsess Madeleine  (29) ja Jonas Bergström (31) abielluma. Pärast seda kui meedia avalikustas Jonas’e seksiseikluse 21 aastase norra tüdruku Tora’ga, sai suhe järsu lõpu ning Madeleine tühistas kihluse. Nüüd võrdleb Jonas avalikult Madeleine’i ja oma uut armastatut, printsessi endist lähedast sõbrannat Stephanie’d, vahendab Hänt Extra.

Varem kuningaperes nii populaarne Jonas Bergström jäi ilma oma hertsogitiitlist ja petetud printsess Madeleine jättis ära kõik planeeritud üritused ja põgenes New Yorki. Peatselt kohtas ta uut armastust Chris O’Neill’i (36) ja elu oli taas ilus.

Nüüd aga tunneb Madeleine end teistkordselt reedetuna. Nimelt on Jonas kevadest saadik koos printsessi kauaaegse sõbranna, imeilusa Stephanie af Klercker’iga (28). “Kui Madeleine sellest kuulis, läks ta täiesti endast välja,” ütleb allikas.

Madeleine ja Jonas liiguvad samas seltskonnas ja Jonas tutvustas kiiresti Stephanie’d kui oma uut tüdruksõpra ning räägib kõigile kui palju Stephanie talle tähendab. Ta on korduvalt sõpruskonnale kinnitanud, et Stephanie on tema elu naine ja et ta pole iialgi nii armunud olnud. See on Madeleine’i sügavalt haavanud ja ta on olnud kurb, et Jonas uhkeldab värske suhtega nende ühiste sõprade ees. “Tema ja Jonas olid ju koos kaheksa aastat ja pärast kolme kuud nimetab ta Stephanie’d oma elu suureks armastuseks. Loomulikult on see solvav,” ütleb allikas.

On ka neid, kes kahtlustavad, et Jonas’el on omad tagamõtted. “Ma arvan, et Jonas on kibestunud selle üle, et Madeleine talle truudusetust ei andestanud, vaid hoopis kihluse tühistas. Seepärast teeb ta kõik, et talle kätte maksta ja nende suhet halvustada.”