Brad Pittiga tülitseval Angelina Joliel on pingeid veelgi. Kõige suurem “ärritaja” on seksika naiste tiitleid noppiv Megan Fox (23), kes pidevalt on kuulujuttude keerises ning haarab nendesse ka teisi . Angelinat vihastab, et teda pidevalt Meganiga võrreldakse.

Megan Fox kopeeris Angelina Jolie stiili aastaid. Megan oli see, kes ütles, et ta jumaldab Angelinat. Nüüd, kus ta on ise saavutanud seksikaima staatuse, lööb ta aga Angelina jalgealuse kõikuma.

Jutt nagu oleks Megan saanud endale peaosa “Batman 3” filmis, kus ta peaks “kassnaist” kehastama on kuulujutt, mille mõtles välja briti press, vahendab Warners Brothers esindaja ajakirjale People. “Pole veel käsikirjagi. Kuidas siis saab keegi olematusse filmirolli kandideerida?,” rääkisid esindajad.  Varem on seksikat kassnaist mänginud Michelle Pfeiffer ja Halle Berry, kes said kassnaise rolli tõttu endale kõvasti meesaustajaid juurde.

Kui see kuulujutt siiski peaks kasvõi natuke tõsi olema, poleks sugugi esimene tööots, kus nooruke Fox Jolie´le ära teeb. Režissöörid ihkavad teda näha ka „Tomb raideri” järjes, mille nimiosalist Lara Crofti kehastas eelmises kahes osas teadupärast just Jolie. Lara Crofti rollist ilmajäämine oleks Angelinale ilmselt viimane tilk karikasse.