Pärast pikka ja kurnavat lahutust Tiger Woods’ist on Elin oma eluga edasi läinud ja tema südame on võitnud uus mees, ameerika miljonär Jamie Dingman. Paar näitab oma tundeid avalikult ja alles hiljuti nähti neid Stockholmis Elin’i Östermalmil asuva korteri maja ees suudlemas. “Temal (Jamie’l, toim.) ja Elin’il on teineteise vastu väga tugevad tunded,” ütleb allikas ajalehele New York Post.

Nüüd on aga Elin Nordegren‘i (31) uue poiss-sõbra Jamie Dingman‘i (37) kohta avalikuks tulnud uued andmed, mis meedias on tõstatanud mureliku küsimuse –  kas Elin mitte uues suhtes haiget ei või saada. Saidi TMZ andmeil on Jamie tõeline naistekütt ning üks tema endistest tüdruk-sõpradest on Tiger Woods‘i (35) endine armuke, ööklubi perenaine Rachel Uchitel (36). Jamie ja Rachel’i vaheline suhe oli väidetavalt tõsine ning nad olid endiselt koos kui Rachel alustas suhet tollal abielus oleva Woods’iga. Kui afäär teatavaks sai, ütles Jamie portaali Hollywood gossip andmetel naljatades: ” See on OK. Ma hakkan deitima ta naise Elin’iga.”

Jamie Dingman’il on selja taga ka pikem suhe näitlejatar Bridget Moynahan’iga (40), kes sai tuntuks seriaalis “Sex and the City”, kus tema rollifiguur Natasha oli abielus “Mr. Big”‘iga. Jamie’le on meeldinud ka printsess Victoria ja nad olevat olnud teineteisele väga lähedased, kirjutab Hänt Bild.