Laulja Kerli Kõiv (24) rääkis ajakirjale Kroonika antud intervjuus, et armastus on tema jaoks kõige olulisem ning armastus ja seks käivad ikka käsikäes – nii ei ole tal kunagi olnud ühtegi üheöösuhet.

Kerli on varem öelnud, et ta on haldjas, kuid küsimusele, kas tema jaoks eksisteerib ka maiseid naudinguid ja ihasid, nagu seks, vastas ta jaatavalt. “Ma olen sündinud inimese kehas põhjusega ja võtan kõike mõnuga. Naudinguid ja ihasid ei pelga. Samas ei ole mul kunagi olnud ühtegi üheöösuhet. Armastus ja seks käivad ikka käsikäes ja ma pean lugu ausast ja puhtast suhtest inimeste vahel.”

Kerli tunnistas, et tal on Ameerikas olemas lähedane inimene, kelle õlal nutta ja keda armastada, kes on talle sada protsenti toeks ja alati olemas.

Lisaks mainis Kerli samas intervjuus, et hästi paljud loomingulised inimesed on bipolaarsed ja natuke metsa poole. “Vahel on mul selliseid perioode, kus olen nii õnnelik, et see pole normaalne, ja samas on neid hetki, kui ma ei tule isegi voodist välja,” märkis ta.