Ansambli Good Charlotte rokkar ja Nicole Richie armastatu Joel Madden (30) arvab, et tavaline inimene võiks tema kokandusnippidest paljutki kõrva taha panna, vahendab The Inquisitr .

“Mu toiduvalmistamise nipid on neetult head!” ütleb Joel, kelle elukaaslane Nicole kohe-kohe paari teise ühise lapse ilmale toob. “Mul peaks olema oma kokasaade või vähemalt kokaraamat. Ma olen nii hea kokk. Mul peaks olema oma restoran!” ei väsi Joel end Twitteris kiitmast. Kuid vaid loetud minutid hiljem lisab mees: “Ai, ma põletasin oma 17-kuusele tütrele lõunat valmistades sõrme ära!” Niipalju siis sellest.

Joel plaanib varsti memuaaridki paberile panna, tema elulooraamat peaks õige pea saadaval olema. “Seal oleks kõik kirjas, minu elust. Põhiliselt kõik minu elu suuremad pöördepunktid – lapsed, suhted, kolimised… Olen juba selle raske tööga alustanud ja tulemus peab saama hea. Ma ei taha avaldada raamatut, mis oleks igav, millel poleks mingit tagamõtet. Tahan, et see tähendaks mulle midagi. Tahan, et iga lehekülg tähendaks midagi.” Raske töö saab see olema, kuid kas mitte ei peaks staaride eest keegi selle ära tegema?