Eesti verd laulja Hollywoodis Kerli Kõiv (24) leidis oma kallima tänu armuõlile! “Mu hea sõbranna tõi selle kuulsa Bostoni nõia käest, panin õli peale ja leidsingi oma hingesugulase,” räägib Kerli Kroonikale.

Kerli Kõivul on kiired ajad. Festivalidel esinemine, uue plaadimaterjali ettevalmistamine, oma rõivakollektsiooni vilgas õmblemine ja teistele staaridele lugude kirjutamine on vaid osa neiu igapäevastest toimetustest. Sinna vahele on plaanitud ka väike kodukülastus – 20. augustil võib Kerlit näha Tallinna lauluväljakul suursündmusel “Vabaduse laul”, mille tarvis on Kerli lausa spetsiaalse kava kokku pannud. “Las see jääda üllatuseks, millega ma üles astun,” ütleb Kerli Kõiv salapäraselt.
 
Kroonika uurib, kuivõrd esineb Kerli elus amywinehouselikke perioode? “Kui nüüd rääkida mõõnaperioodidest, siis loomulikult esineb. Ka minul käivad tõusud ja mõõnad käsikäes. Muide, hästi paljud loomingulised inimesed on bipolaarsed ja sellised natuke metsa poole. Näiteks minu stiil, nätsumulli-gooti, esindab kahte spektrit mu olemuses. Vahel on mul selliseid perioode, kus olen nii õnnelik, et see pole normaalne, ja samas on neid hetki, kui ma ei tule isegi voodist välja. Võib-olla ei peaks ma sellest rääkima, aga samas leian, et see on vajalik. Maailmas on tohutult inimesi, kes on sellised, ja ilmselt paljud arvavad, et neil on midagi viga. Tegelikult me lihtsalt olemegi sellised. Meie tundlikkuseaste on teine.”