Vähemalt mõnes asjas tunduvad Angelina ja Brad üksmeelel olevat – ingellikust Shiloh’ist peab saama näitlejanna, vahendab The Inquisitr.

Perekond Jolie-Pitt otsustas, et nende esimesest ühisest lapsest peab saama filmistaar ja mõtlevad kolmeaastase tirtsu saata draamakooli kohe kui laps on piisavalt vana, omandamaks mõned lihtsamad näitlejaoskused. “Shiloh on Hollywoodi kõige kuumem laps ja ka esimene, kes sai Madame Tussaud’s vahakujude muuseumis päris oma kuju”, rääkis allikas The Inquistrile. “Brad ja Angie arvavad, et see tuleks kasuks nendegi karjäärile.” Shiloh, kes tegi debüüdi issi suurfilmis “Benjamin Buttoni uskumatu elu”, näib ideest vaimustuses olevat – plika jutustavat kõigile, kuidas temagi näidelda tahab.

Kompott Angelina lopsakatest huultest ja Bradi blondidest kiharatest – tulevasel kaunitaril ei saagi ilmselt olla muud valikut kui oma ilu suurel ekraanil maailmaga jagada. Britain’s Daily Star kirjutab: “Shiloh on kahe maailma kõige ilusama näitleja järeltulija – ta sündis staariks. Brad ja Angelina on tema näitlejatuleviku pärast veidi mures, kuna nad ei soovi tema karjääriga liiga vara alustada. Samas tahavad nad, et lapsed kõik oma unistused teoks saaksid teha.”

Staarpaaril on kuus last, kellest kolm on adopteeritud.